PREDANÉ - Na prenájom 3i byt na Vyšehradskej ulici, BAV

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom 3 izbový komfortný a svetlý byt v Petržalke na Vyšehradskej ulici na 8. poschodí v bytovom dome, ktorý má 13 rokov. (Bytový dom PEGAS)
Byt má rozlohu 90 m2 + jeden 5 m2 balkón prístupný z obývačky aj hlavnej spálne. Priestor teda naozaj nechýba.Všetky okná sú orientované na jednu svetovú stranu, severovýchod. Preto je v ňom príjemne aj počas leta, neprehrieva sa vďaka orientácii a tepelnej izolácii domu.V okolí domu sa dá bez problémov parkovať.Taktiež je tu výborný spoj MHD do centra.
Byt má 2 spálne. Obývaciu izbu. A oddelenú kuchyňu so zabudovanou chladničkou, mrazničkou a umývačkou riadu.Je tu samostatné WC a potom hlavná priestranná kúpeľňa, kde sú 2 umývadlá, sprchový kút, veľká rohová vaňa, znovu WC, ale aj bidet.V kúpeľni je práčka a momentálne aj sušička (sušička zrejme v byte ostane).V hlavnej spálni, ktorá ja naozaj priestranná je vstavaná skriňa. V chodbe je tiež veľká vstavaná skriňa, kde sa dajú v prípade potreby zavesiť 2 bicykle.V cene je rýchly internet s WIFI.
Vhodný na dlhšie obdobie, aspoň 1 rok. Byt bude voľný od 28.6.2021.
Nájomné s energiami za byt: 800 Eur mesačne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie