PREDANÉ - REZERVOVANÝ | Priestranný 2 izb.byt s predzáhradkou v projekte Na Piesku, Ružinov, 145 m2

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:

REZERVOVANÝ - Bosen Group Vám ponúkal na predaj priestranný 2 izbový byt s veľkou terasou a predzáhradkou v projekte Na Piesku. Nový areál sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Ružinova - Na Piesku.

BYT: Byt má výmeru 61,35 m2 z čoho má pivnica 1,89 m2. Terasa má 4,76 m2 a predzáhradka 79 m2. K bytu prislúcha pivnica a aj parkovacie státie v areáli novostavby.

ŠTANDARD: nadštandardná kuchynská linka, spotrebiče Energo triedy +AAA, hliníkové okná s trojsklom, zrkadlové fólie na oknách, sieťky proti hmyzu, fancoilové chladenie a kúrenie, voda a elektrina na terase, samozavlažovací systém v záhradke

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpeľňa s wc, spálňa, obývačka s kuchyňou, terasa s predzáhradkou

OBJEKT: Do uzavretého objektu, ktorý je strážený kamerovým systémom sa vchádza cez automatickú bránu. Pred budovou je parkovacie státie, ktoré prislúcha k bytu. Zadná časť objektu je vybavená komunitným dvorom kde je možné využívať bazén, altánok s grilom a sedením taktiež ihrisko pre deti a fitness cvičisko.

LOKALITA: Vyhľadávaná časť Bratislavy, ktorá spája dohromady bývanie na dosah prírody a výbornú dostupnosť centra mesta. Lokalita Ružinova ponúka plnú občiansku vybavenosť v dostupnosti.

CENA: 249 990 € plus 20 000 € za parking

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie