PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 53 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 53 m²

RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 2 - izb byt v tichej lokalite BA II. - Nivy - Kulíškova - nízkopodlažná bytovka s nadstavbou
REZERVOVANÝ :Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj exkluzívne 2-izb byt v obľúbenej a vyhľadávanej časti Nivy - Kulíškova ul. č. 33. Tento byt vás očarí (nielen) krásnym okolím, príjemným tichým miestom kde sa nachádza, ale aj príjemnou atmosférou, ktorú vie poskytnúť iba nízkopodlažná bytovka s malým počtom susedov.

Byt je ihneď k dispozícii, je čiastočne rekonštruovaný (2015) vrátane el. vedenia. Využite túto príležitosť bývať na skvelom, tichom mieste neďaleko centra.


POPIS BYT:

Byt sa nachádza v obytnom dome súpisné číslo 1001, mestskej časti Ružinov, mesta Bratislava. Byt je dvojizbový, umiestnený na druhom poschodí trojposchodového tehlového obytného domu s nadstavbou bez výťahu. Vnútorné vybavenie bytu tvoria rozvody studenej a teplej vody, kanalizácie, elektrickej energie a plynu. Vykurovanie je formou ohrevu el. boilera, miestnosti sú osadené kovovými radiátormi. Podlahy v izbách sú drevené plávajúce , pod ktorými sa nachádzajú pôvodné drevené podlahy. V ostatných priestoroch je keramická dlažba, povrchy stieh tvoria vápenné omietky, v kuchyni a v kúpeľni je belninový obklad. Kúpeľňa a WC sú v spoločnom priestore. K bytu tiež prináleží pivnica.
Byt je vďaka svojej juho - západnej orientácii výnimočné presvetlený.

POPIS DOM:

Bytový dom bol skolaudovaý a odovzdaný do užívania v roku 1951. Jedná sa o tehlovú stavbu v rovinatom teréne. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou. K dostupnosti sú aj plánované rekonštrukcie a opravy do ďaľších rokov.

PARKOVANIE:

Parkovanie v centre mesta je vždy náročnejšie, ako v odľahlejších častiach, avšak pri tomto bytovom dome sa vždy nájde niekoľko voľných parkovacích miest počas celého dňa.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Správca bytového domu je ETP Managment budov, poplatok je nastavený na 55EUR / mesiac.

LOKALITA:

Vyhľadávaná lokalita v centre mesta kúsok od Dulovho námestia, Kukorelliho parku, OC Mlynských Nív a ďalších poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, ktorú by ste očakávali od centra hlavného mesta. Zaručený pokoj prisľúbi väčšia vzdialenosť od hlavnej cesty.


Na byte neviaznu žiadne ťarchy.



DISPOZÍCIA:

Plocha byt interiér: 48.32m2
Plocha pivnica: 4.48m2
Plocha balkón: 0.9m2
Plocha celkovo: 53.07m2

CENA : 210 000€

Doporučujem vidieť !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie