PREDANÉ - Nové, suché, vykurované skladové priestory v Dubnici nad Váhom

RADO Reality Vám ponúka priestor pre Vaše podnikanie! Kompletne zrekonštruovaný, doposiaľ nepoužívaný, suchý, vykurovaný sklad na strategickom mieste v Dubnici nad Váhom. Celková výmera priestoru predstavuje 225 m2. Celý priestor je kompletne zrekonštruovaný.
Sklad má rozmery približne 14 x 16 metrov, výška je 3,5 m. Vstup do skladu je možný dverami z obchodnej pasáže, diaľkovo ovládanou elektrickou bránou z ulice a automatickými dverami na fotobunku z priestoru predajne. Podlaha v sklade je z tvrdenej gumy. Vykurovanie je riešené formou radiátorov napojených na ústredné kúrenie. V sklade je nainštalovaný a kompletne pripravený kamerový systém s piatimi kamerami systematicky rozmiestnenými po celom priestore. Okrem toho tu nájdeme požiarny hlásič, pripojenie el. energie na 220/380 V, rack a umývadlo.
Budova stojí vo výbornej lokalite s veľkou intenzitou pohybu ľudí. V blízkosti sa totiž nachádzajú úrady (mestský, daňový, živnostenský, práce, soc. vecí a rodiny), pošta, sociálna poisťovňa, kultúrny dom a viacero obchodov. Ku skladu je možné prenajať aj obchodné (72 m2) a kancelárske priestory (113 m2), ktoré sú takisto po kompletnej rekonštrukcií, disponujú kamerovým systémom, klimatizáciou a zabezpečovacím systémom. Všetky tri priestory je možné spojiť v jeden celok. Môžete tak mať všetko pod jednou strechou - predajňu so skladom, ale aj kanceláriu. Priestory sú voľné ihneď.
Sklad
Rozloha: 225 m2
Rozmery: 14 x 16 m
Cena nájmu: 6,80 Eur / m2 = 1530,- Eur + DPH
Energie : 140 Eur (kúrenie) + elektrina
Doba nájmu min. 2-3 roky
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté aj vyhotovenie nájomných zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie