PREDANÉ - PREDAJ: Záhrada/rekreačný pozemok v Devíne

Typ: nezaradený pozemok
Okres:
Obec:

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva s povolením majiteľa záhradu v Devíne, cena 123 100 €.

Záhrada sa nachádza na skok od centra Devína na mieste s výhľadom do diaľky. Je to záhradkárska oblasť, naokolo sú staršie chatky.
Plocha 1231 m2
IS v dosahu: Elektrina, vodovod, ktorý sa nachádza na parkovisku pred pozemkom. Možno investovať aj do vyvŕtania hlbokej studne.
Oplotený pletivovým plotom. Na LV je vedený ako záhrada. Je definovaný ako "Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny".
 
Umiestnenie pozemku
Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce

Po vyčistení bude môcť pozemok slúžiť ako záhrada, alebo ako miesto malej chatky. Vhodný pre ľudí s deťmi, na hranie, pestovanie zeleniny a relax. Na trávenie víkendov neďaleko centra mesta, a pritom v objatí prírody.
Pozemok je mierne svahovitý, zaliaty slnkom, s výhľadom na novú štvrť viliek Zelené terasy, prístupová cesta je do kopca. Niektoré fotky ho zachycujú napoludnie, ostatné okolo šiestej večer.
Povodeň Vás tu určite nezastihne. Ticho a pohoda, blízko centra Bratislavy, romantika, super cena...
Keď sa pozemok vyčistí od rôznych kríkov, trávy a náletových drevín, bude nádherný a môže sa stať veľkou investíciou.

CENA: 123100 € vrátane provízie realitnej kancelárie Dobré reality spol., s r.o. Realitný a právny servis, vypracovanie všetkých zmlúv, katastrálny poplatok, notársky poplatok za overenie podpisov, to všetko je v cene.

KONTAKT: 0910939138, maklérka Mgr. Žofia Murgašová si s Vami dohodne obhliadku a bude Vás sprevádzať celým predajno-kúpnym procesom
mail: murgasova-ZVNC-dobrereality.sk

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie