PREDANÉ - Na predaj 6 izbový rodinný dom v Senici, časť Čáčov

Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec:

RADO Reality vám ponúka na predaj rodinný dom v meste Senica, časť Čáčov.
Tento rodinný dom je v tichej časti, popri tom je neďaleko čerpacej stanice, nákupného strediska a kúsok od centra mesta.
Disponuje šiestimi izbami, troma komorami, kuchyňou, dielňou dvoma toaletami a kúpeľňou s rohovou vaňou.
Vstupný vchod – podbránie je zastrešené a vojdú sa sem dve osobné autá. Preto nie je potrebná samostatná garáž. V zadnej časti rodinného domu je časť podpivničená, kde je umiestnený plynový kotol a bojlér na ohrev úžitkovej vody. Táto pivnica je rozdelená na dve časti. Rodinný dom je napojený na miestny vodovod a plyn. V dome je rozvod ústredného kúrenia. Pred domom je prípojka kanalizácie, na ktorú momentálne nie je napojený, keďže disponuje vlastnou čističkou odpadovej vody. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa, ktorá poslúži na závlahu veľkej záhrady. Dvor je priestranný a dá sa na ňom vybudovať pekný altánok a bazén.
Tento rodinný dom sa dá využiť pre viacčlennú rodinu, alebo ako dve bytové jednotky po menších úpravách. Tak isto podkrovie sa dá prerobiť na obytnú časť, kde získate ďalších 140m2 obytnej časti. Krovy sú zachovalé v dobrom stave, aj keď je strecha pôvodná. V hlavnej časti domu sú novšie plastové okná, na zadnej časti sú pôvodné drevené. Internetové pripojenie je možné pomocou pevnej linky. Dohoda ne cene možná.
Zastavaná plocha: 158m2, podpivničenie: 23m2, Podkrovie: 140m2, podbránie: 28m2, dvor: 292m2, záhrada: 1410m2, plocha pozemku 1860m2.
Potenciál tohto rodinného domu je veľký a dá sa prispôsobiť požiadavkám novému majiteľovi.
Preto, ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať na obhliadku.
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
+421905635073
rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS
radoreality.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie