PREDANÉ - Veľký 5 izbový rodinný dom s garážou vo Virte na predaj

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 2 m²

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj priestranný poschodový 5 izbový rodinný dom s garážou v tichej lokalite, blízko jazera vo Virte.

Čiastočne rekonštruovaný dom so zastavanou plochou 110 m2 leží na priestrannom pozemku s celkovou výmerou 2097 m2. Dispozične pozostáva zo suterénu, ktorý je pod celým domom, pozostáva z viacerých priestorov využiteľných na rôzne účely a garáže. Na prízemí nájdeme vstupnú chodbu, 2 priestranné izby, kuchyňu s komorou s výstupom na rozostavanú terasu, kúpeľňu a WC. Na 1. poschodí sa nachádzajú 3 izby - z toho 2 s balkónom, ďalšia kúpeľňa a WC.

Na dome prebehla čiastočná rekonštrukcia, ktorá pozostávala z nového kvalitného asfaltového šindlu strechy, výmene okien na plastové, čiastočne elektrických vedení, príprave terasy. Dom je v dobrom technickom stave bez známok vlhnutia alebo zatekania, je napojený na mestský vodovod, plyn ktorým sa zároveň aj vykuruje / možnosť alternatívne kúriť aj drevom z pece /, elektrinu a odvod splaškových vôd je do žumpy.

Lokalita je vynikajúca, mimo ruchu hlavnej cesty, zhruba 150 m od Virtského jazera. Dom poskytuje dostatok priestoru pre mnohočlennú rodinu na trvalé bývanie, alebo na víkendové relaxovanie spojené s rybárčením, cyklistikou po okolitých cyklistických trasách, wellnesovaním, kúpaním a saunovaním v blízkych Patinciach.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie