PREDANÉ - ZNÍŽENÁ CENA! Na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Sihoť I

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

IBA U NÁS! Na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Sihoť I
RADO Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s výmerou 81 m2 v najvyhľadávanejšej lokalite Trenčína, na križovatke ulíc Nábrežná a Smetanova, Sihoť I. Byt sa nachádza na treťom poschodí z troch tehlového bytového domu bez výťahu. Na bytovom dome aktuálne prebieha rekonštrukcia balkónov, čím sa zväčší ich úžitková plocha. Okrem balkóna prislúchajú k bytu aj dve pivnice.
Byt je zrekonštruovaný, pričom prešiel dispozičnými zmenami. Vznikol tak moderný byt, kde je obývacia izba šikovne prepojená s kuchyňou, dve samostatné izby, a do kúpeľne vošiel okrem vane aj sprchový kút. Predáva sa kompletne zariadený. Mesačné náklady na byt predstavujú približne 160 EUR / 2 osoby.
Lokalita, v ktorej sa byt nachádza, je veľmi obľúbená hlavne vďaka tesnej blízkosti hrádze, ktorú viete využiť na behanie, korčuľovanie, bicyklovanie, prechádzku s deťmi, venčenie psíkov, alebo si viete zájsť na ostrov, kde okrem kúpaliska, nájdete mnoho športových areálov. V blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť: materská škola, základná škola, stredná škola, vysoká škola, potraviny, lekáreň, reštaurácie, plaváreň, športové a detské ihriská, zastávka MHD a mnoho iného.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=RpD86QcSuC2
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Mgr. Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
E-mail: luprichova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie