PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 52 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 52 m²

Detailné informácie
Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj Dvojgarsónku na ulici Fedinova na sídlisku v Petržalke v Bratislave.
ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Lokalita: Sídlisko - Petržalka
Dispozícia: Dvojgarsónka
Úžitková plocha bytu: 47 m2
Balkón: áno 4,5m2
Výťah: áno
Poschodie: 9/12
Konštrukcia domu: panel
Stav: pôvodný
Vykurovanie: ústredné

DISPOZÍCIA BYTU:

Vstup do bytu začína chodbou a vstupom do prvej samostatnej izby. Vstup do kúpeľne je rovnako z chodby a pozostáva zo sprchového kúta a je spojená s toaletou. Hlavná veľká izba je dispozične prepojená s oddeleným kuchynským kútom a vchádza sa cez ňu na loggiu. K bytu prislúcha pivničná kobka na poschodí a jednou z veľmi dôležitých vecí je bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu.
STAV BYTOVÉHO DOMU:
Zateplený, strecha po rekonštrukcii. vynovené vstupné brány na čip, nové výťahy.
LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v obľúbenej časti Petržalky na Fedinovej Ulici. Veľkým benefitom polohy je že viete vybaviť všetky základné potreby v blízkom okolí na pešo. Samozrejmosťou je blízka dostupnosť potravinových reťazcov Kaufland, Lidl, dobré napojenie na diaľničný obchvat a výborná dostupnosť MHD. V blízkosti sa nachádzajú taktiež škôlky a škola, reštaurácie, detské ihrisko.


PLATBA:
Kompletný proces kúpy nehnuteľnosti, vrátane vybavenia financovania a iných náležitostí, zabezpečuje naša kancelária, vďaka čomu šetríme Váš čas a peniaze.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie