PREDANÉ - REZERVOVANÉ! PREDAJ: 7-izbový dom s pivnicou a garážou v Lehniciach

Typ: rodinný dom
Okres: Dunajská Streda
Obec: Lehnice
Plocha: 232 m²

REZERVOVANÉ! Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva s povolením majiteľa 7-izbový rodinný dom v Lehniciach. Cena 208 000 €.

Máte väčšiu rodinu s deťmi, ktoré chcú mať vlastnú izbu? Chcete sa pravidelne stretávať pri kozube, usporadúvať rodinné stretnutia a večierky priateľov? Prípadne milujete grilovačky pri bazéne? Tak poďte si pozrieť tento 7-izbový dom v Lehniciach...
Nachádza sa v časti Veľký Lég v odľahlejšej tichej ulici. Má príjemnú intelektuálsko-umeleckú atmosféru a bude perfektný aj pre väčšiu rodinu. Je v natoľko dobrom stave, že je možné ihneď sa doň nasťahovať.
Bol postavený z tehál na začiatku 80-tych rokov v modernom štýle, ktorý je nadčasový a očarí ešte aj dnes. Nie je to len obyčajná kocka bez strechy, ale zaujímavý architektonický počin, navrhnutý Ing. arch. Karolom Vórósom. Dokonca aj plot bol postavený presne v tom istom duchu, čo pôsobí veľmi elegantne.
Počet izieb: 7
Plocha: 232 m2
Pozemok: 600 m2
IS: Elektrina, kanalizácia, plyn, voda
Kúrenie: plynový kotol
V dome je vínna pivnica s príjemnou klímou.
Garáž pre 2 autá je v takomto veľkom pohodlnom dome samozrejmosťou.

Dispozícia:
Prízemie: chodba, samostatné WC, veľká vstupná hala, kuchyňa, obývačka 8 x 4 m s kozubom, 1 menšia izba (môže byť pracovňa alebo spálňa
Zvýšené poschodie: 3 izby, z toho 1 s balkónom, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom so zaujímavými červenými obkladačkami.
Suterén: Vstup z chodby. Je zapustený 1 m v zemi, v lete je tam príjemne chladno, 1 letná spálňa s 2 menšími oknami (je tam o 10 °C menej ako v dome), práčovňa, vínna pivnička s 1 malým oknom, kotolňa s dvoma kotlami.
V záhrade je ešte 1 zeleninová pivnica v zemi a miestnosť na odkladanie záhradnej techniky (1 m vysoká).
Záhrada je romantická, plná ruží, ktoré môžete obdivovať pri posedení na terase. Súčasťou záhrady je aj okrúhly murovaný bazén, ktorý vyžaduje revitalizáciu. Naboku je veľký stojan na vešanie bielizne.


Lehnice (2600 obyvateľov) je obec s kompletnou občianskou vybavenosťou (obchod, banka, stavebniny, kostol, škola, čárda, autoumyváreň, kaštieľ s parkom, ) cca 25 km od Bratislavy. Vďaka novej R7 sa pohodlne a rýchlo dostanete do hlavného mesta. Dunajská Streda je od Lehníc 12 km.

CENA: 208 000 € vrátane kompletného realitného a právneho servisu, ako aj notárskych a katastrálnych poplatkov. K dispozícii je aj úverová poradkyňa. Nemusíte robiť nič, len popozerať sa, rozhodnúť sa, podpísať zmluvu a ...zaplatiť :) Vaše peniaze budú chránené buď na vinkulačnom účte alebo v notárskej úschove, až pokiaľ sa na katastri na LV neobjaví Vaše meno.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová
0910939138
murgasova-ZVNC-dobrereality.sk


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie