PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 35 m2, Bratislava - Dúbravka

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 35 m²

Hľadáte šikovný jednoizbový byt v kľudnej lokalite s výbornou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí? Poďte si pozrieť našu ponuku veľmi príjemného bytu na adrese Kapitána Jána Rašu 11 v Dúbravke.

Byt ktorý Vám ponúkame sa nachádza na 5 poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom. Celková podlahová plocha bytu vrátane pivnice je 34,96m2 a skladá sa zo:

- vstupnej chodby,
- kúpeľne s vaňou,
- samostatného WC,
- kuchyne
- priestrannej izby,
- pivnice na prízemí.

Byt prešiel pred cca 10 rokmi čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej bola vymenená kuchynská linka, pôvodné okná za plastové (vrátane interierových žalúzii a sieťok) a položená laminátová podlaha. Aktuálny stav bytu umožnuje plnohodnotné a ničím nerušené bývanie ale zároveň je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv. Záleží len od Vašich preferencií.

Bytový dom v ktorom sa byt nachádza je taktiež po rekonštrukcii, pri ktorej bol dom zateplený, boli vymenené rozvody vody a odpadu (stupačky), vymenená vstupná brána a výťah.

Okolie bytového domu poskytuje všetko čo pre komfortný život potrebujete potrebujete. Do 5min chôdze je BILLA, LIDL a OC Saratov v ktorom sú služby ako pošta, lekáreň, banka. V blízkom okolí je viacero materských a základných škôl.

Ďalšou výhodou bytu je jeho poloha a dopravné napojenie, či na dialňičný obchvat alebo mestskú hromadnú dopravu. Zastávka MHD (elktrička, autobus) je vzdialená cca 3min chôdze. Milovníci zelene si prídu taktiež na svoje pretože je v okolí veľké množstvo stromov a parkov.

Cena bytu vrátane kvalitného servisu realitnej kancelárie RE/MAX je 129 900.- EUR.

Zaujala Vás moja ponuka? Zavolajte mi ešte dnes a ja si s Vami rád dohodnem obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie