PREDANÉ - Veľký 3 izbový rodinný dom na úpätí Malých Karpát na predaj.

Typ: trojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Lošonec
Plocha: 110 m²
Plocha pozemku: 708 m²

Popis
Priestranný 3 izbový rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcií vhodný aj pre dve generácie v tichej obci Lošonec. Zastavaná plocha RD predstavuje 244 m2 a nachádza sa na pozemku o rozmeroch 14 m šírka a 51 m dĺžka. Dom pozostáva z novšej časti (1985) a staršej časti, každá so samostatným vchodom. Prešiel viacerými rekonštrukciami a to : 1997 izolácia 5 cm polystyrénom + fasáda, 2015 kúpeľňa. Dispozíciu novšieho domu tvorí chodba, kuchyňa s komorou, dve nepriechodné izby a kúpeľňa s WC. Pod domom sa nachádza pivnica (23 m2). Staršia časť sa skladá z kuchyne a jednej nepriechodnej izby. Za obytnou časťou staršieho domu sa nachádza sklad a dielňa. Slnečná a rovinatá záhrada je vysadená ovocnými stromami ( 6x jabloň, 4 x slivka, marhuľa, hruška) a nachádza sa na nej aj hospodárska budova. Táto nehnuteľnosť ponúka množstvo možností či už bývania alebo rekonštrukcie.

IS: Vykurovanie zabezpečuje kombinované ústredné kúrenie na tuhé palivo a plyn. Voda je ťahaná z vlastnej studne a je pitná. Obecný vodovod je v dosahu. Odpad je riešený žumpou. Elektrina 220/380.

Občianska vybavenosť obce: MŠ, reštaurácia, pohostinstvo, kaviareň, kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v obci Smolenice. Skvelé prostredie ponúka veľké množstvo voľno časových aktivít ako sú: Jaskyňa Driny, Hlbočiansky vodopád, Hradisko Molpír, Hrad Ostrý Kameň, Múzeum Molpír, Smolenický zámok, Túra Brezinky - Dobrá Voda, Jaskyňa Deravá skala, Cyklotrasa Trstín – Modra.

Vzdialenosť od miest: Smolenice 4 km, Trnava 20 km, Senica 30 km, Pezinok 30 km, Bratislava 60 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie