PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 140 m2, Bratislava - Staré Mesto

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 140 m²

RE/MAX ponúka na predaj unikátny 3-izbový byt v centre mesta na Námestí SNP. Byt sa nachádza na 5 poschodí 6-poschodového bytového domu s výťahom. Tento byt s výbornou dispozíciou má rozlohu 140m2.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Byt – 3-izbový
Adresa – Námestie SNP 17
5/6 posch. s výťahom
Plocha – 140m2
2x francúzsky balkón
2x WC
Vlastný kotol
Klimatizácia
Pivnica
Orientácia -J, JV, V, SV

POPIS A DISPOZÍCIA:
Do bytu sa vchádza z pavlače. Dispozične je veľmi dobre a prakticky riešený. Z priestrannej predsiene sa vchádza do všetkých miestností. Napravo sa nachádza vstup do obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou. Tento priestor má celkovú plochu 80m2. Súčasťou tohto priestoru je aj priestranná komora. Z obývacej miestnosti je výhľad na Námestie SNP. Nachádza sa tu aj funkčný krb.
Z predsiene je vstup do technickej miestnosti, v ktorej sa nachádza nový kotol, ktorý zabezpečuje ohrev teplej vody a kúrenie prostredníctvom konvektorov. V technickej miestnosti je priestor pre práčku a sušičku.
Z predsiene doľava sa vstupuje do priestoru, kde sa nachádza kúpeľňa s WC, samostatné WC a 2 spálne. Spálne sú otočené do tichého vnútrobloku.
Súčasťou bytu je pivničná kobka v zrekonštruovanom suteréne domu.

LOKALITA:
Poloha bytu ponúka výhody mestského bývania. Atraktívna lokalita v centre mesta ponúka kompletnú sieť obchodov a služieb a tiež spoločenské a kultúrne vyžitie na pár krokov od domu.

Tento UNIKÁTNY byt na LUKRATÍVNEJ adrese má hodnotu
515.000 Eur.
Uvedená cena je vrátane provízie RK, poradenstva a kompletného právneho servisu (kúpne zmluvy sú pripravované na notárskom úrade).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie