PREDANÉ - Predaj domu 415 m2, Blatná na Ostrove

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj 6- izbový luxusný dvojpodlažný, podpivničený (dvojgeneračný) rodinný dom v obci Blatná na Ostrove okres Dunajská Streda, 35 km od Bratislavy, 18 km od Dunajskej Stredy, 10km od Šamorína.

Dom sa predáva čiastočne zariadený, kuchynskou linkou na mieru s mramorovou pracovnou doskou, so vstavanými spotrebičmi, vstavanými skriňami( bez obrazov,sôch a iných súkromných dekoratívnych predmetov)
Ostatné zariadenie možné kúpiť po dohode s predávajúcim.

Dom bol postavený v roku 1985. Nadstavba 1.poschodia v roku 2010. Kompletná rekonštrukcia prízemia v roku 2014. Zastavaná plocha domu: 137m2
Užitková plocha domu : 415m2 1NP - 145m2, 2NP - 145m2, obytná pivnica - 125m2
Schodisko - 23m2


Rodinný dom je postavený z tvárnic 40cm, zateplenie 5cm polystyrénom , Strecha sedlová, betónová škridla Bramac. Euro okná 4 komorové s izolačným dvojsklom, vnútornými žalúziami, sieťky, vonkajšie rolety – kombinované elektrické aj mechanické ovládanie.Bezpečnostné vchodové dvere so svetlíkom, luxusné drevené interiérové. Podlaha – v izbách drevené parkety, v ostatných miestnostiach luxusná keramická dlažba. Kúrenie – plynovým kotlom Protherm,na prízemí podlahové kúrenie kombinované s radiátormi, na poschodí radiátory, pivnica vykurovaná. Ostatné vybavenie domu: klimatizácia, alarm a kamerový systém.

Dispozícia domu: Prízemie - vstupná chodba,priestranná obývačka spojená s kuchyňou , chodba po celej dĺžke prízemia s výstupom na priestrannú krytú terasu, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom , dvojité umývadlo a toaleta kombinovaná s bidetom, vchod do pivnice.
Poschodie – vonkajšie schody, v sputná chodba, priestranná obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na balkón, špajza, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, dvojité umývadlo a toaleta.
Pivnica – vstupná chodba, technická miestnosť, barová miestnosť, posilovňa, kúpeľňa so sprchovým kútom.

K domu prislúcha dvoj garáž(60m2)pre 2 autá s ukladacím priestorom na záhradné náradie. Krytá terasa o rozlohe 26 m2 možnosť využitia aj ako parkovacie státie. Pekná okrasná záhrada, v zadnej časti zatrávnená záhrada s tujami s grilovaním pultom.

Lokalita-výhody: dvojgeneračný, nízkonákladový, slnečný – veľký pozemok, tiché prostredie s množstvom zelene, autobusová zastávka. Obchvat Bratislavy R7 navádzač 5km od obce pri Holiciach.

Obec Blatná Na Ostrove poskytuje čiastočnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, pošta.
IS : verejný vodovod, elektrická , plynová prípojka, kanalizácia.

Mesačné prevádzkové náklady: plyn 140EUR (kúrenie)/ elektrika 80EUR pre štvorčlennú rodinu

Cena domu je 420.000EUR vrátane právneho a realitného servisu RE/MAX.

V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie