PREDANÉ - Predaj domu 165 m2, Bratislava - Vrakuňa

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava II
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom so záhradou, ktorý je súčasťou dvojdomu v tichej, slepej ulici vo Vrakuni, v bezprostrednej blízkosti Vrakunského lesoparku.

Ak túžite užívať si výhody života v kľudnej lokalite, v súkromnej ulici v zástavbe rodinných domov, ktoré poskytuje súkromie a predsa len zostať v centre meste, túžite po terase a vlastnej záhrade, tak potom je ponúkaný dom pre Vás skvelou voľnou.

Nehnuteľnosť ktorú Vám ponúkam sa nachádza v mestskej časti Vrakuňa na Modricovej ulici. Je súčasťou dvojdomu pričom oba domy majú terasu, vlastnú záhradu a 2 parkovacie miesta pred domom, jedno miesto s prestrešením. Súčasťou domu je aj vlastná garáž.

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA:
Vek novostavby rodinného domu je určený na 2 roky (rok 2017). Novostavba bola dlhšiu dobu stavebne dokončená, v roku 2017 bola skolaudovaná. Technický stav je veľmi dobrý. Na stavbe domu je vykonávaná riadna údržba.
Dom je zabezpečený alarmom, ktorý si viete pohodlne manažovať z aplikácie v telefóne.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE
- 5 izbový, dvojpodlažný rodinný dom s dvoma kúpeľňami, plus samostatným WC v technickej miestnosti, krbom, komorou, a terasou, vonkajším posedením pod altánkom s krbom na záhrade.
- zastavaná plocha domu - 116m2
- celková výmera pozemku - 311m2
- dva parkovacie miesta plus garáž, ktorá je súčasťou domu
- dom je situovaný v tichej, slepej ulici, len pre obyvateľov ulice Modricováj

DISPOZÍCIA
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba s výstupom do garáže, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, samostatná izba ktorá slúži ako pracovňa alebo hosťovská izba ďalej sa tu nachádza denná časť, teda priestranná obývacia izba s kuchyňou a komorou, jedálňou a východmi na záhradu, prestrešenú terasu, či „raňajkovú“ menšiu terasu.
Veľmi pekným schodiskom sa dostanete na 1 poschodie, kde sú tri samostatné izby, priestranná chodba so vstavanými skriňami, veľká kúpeľňa s vaňou a toaletou a technická miestnosť s ďalšou toaletou.


ZÁHRADA
Na záhradu sa viete dostať výstupmi z domu a taktiež aj cez bráničku, ktorá sa nachádza v prednej časti domu.
V zadnej časti záhrady je i hlavné posedenie v už spomenutej prestrešenej terase, kde sa nachádza záhradný betónový kozub s grilom.
Záhrada v zadnej časti je dosť veľká na to, aby ste tu mali i vlastné záhony, v ktorých môžete pestovať ovocie a zeleninu pre aké sa rozhodnete


LOKALITA
Ulica Modricová sa nachádza v Bratislavskej mestskej časti Vrakuňa - tzv Nová Vrakuňa. Bývanie v tejto lokalite je veľmi praktické a kľudné. Všetko čo potrebujete pre spokojný život je v pešej dostupnosti od domu. Pár metrov od domu sa nachádza zastávka MHD - Hradská, v blízkosti je materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, pešia zóna, cyklotrasa, Vrakunský lesopark, ktorý hlavne ocenia mamičky s deťmi a milovníci aktívneho oddychu. Obchody ako TESCO, LIDL, BILLA, DM drogéria tiež v blízkosti. Neďaleko sa nachádza aj veľké obchodné centrum AVION a IKEA.
Vďaka novovybudovanému obchvatu je napojenie na diaľnicu D1, D2 či cesta do centra mesta veľmi jednoduchá a rýchla.


CENA
Cena domu vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie je 456000.- EUR.

Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie