PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 76 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 76 m²

*** Priestranný, svojou dispozíciou veľmi atraktívny byt, vo

vyhľadávanej lokalite***


Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXLUZÍVNE na predaj slnečný 3izbový byt vo vyhľadávanej mestskej časti Petržalka. Už samotná časť, ulica Osuského, naznačuje , že sa jedná o lukratívnu polohu s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 10min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ).

Byt s rozlohou( 76m2 ) sa nachádza na 1/12-poschodového panelového domu s novým výťahom , obytný dom disponuje bezpečnostnými dverami na CHIP . .Rekonštrukcia domu ďalej zahŕňa zatepľovanie a výmenu strešnej izolácie a výmenu stúpačiek,v celom dome nové lino, nové zvončeky, schránky, nová dlažba pred obytným domom, zateplenie pivničných priestorov, kamerový systém, plastové okná na medziposchodiach, kontajnery na čipové zamykanie. Svojou ,dispozíciou a lokalitou je byt vhodný pre mladú rodinu, alebo seniorov, ako aj byt na výhodnú investíciu . Napriek tomu , že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene.

Bytový dom je pod súkromnou správou H - PROBYT s. r. o.

STAV BYTU :

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný . Odstránením priečky v kuchynskej časti sa spojila balkónová časť s miestnosťou, čím sa síce zrušil balkón ( ktorý z pohľadu makléra neplnil daný účel, nakoľko je otočený do rušnej komunikácie) a vytvorila sa priestranná kuchynská časť spojená s jedálenskou. Priestor je možné použiť aj na zväčšenie kuchynskej linky, či umiestenie špajze.

V každej izbe plastové okná , bezpečnostné vchodové dvere, dlažba a sanita v kúpeľni, WC a kuchyni, v každej izbe vkusná plávajúca podlaha, nové interiérové dvere a zárubne.
Ako BONUS pre nových majiteľov je kompletné zariadenie v byte aj s elektrickými spotrebičmi ( práčka, chladnička s mrazničkou, plynový sporák s el. rúrou, umývačka riadu ). .Vykurovanie je zabezpečené ústredne -radiátory.

Mesačné náklady 173/2xosoby
K bytu prislúcha pivničná kobka.

POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: Lokalita, v ktorej sa byt nachádza, je veľmi žiadaná nakoľko je v blízkosti Chorvátskeho ramena a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.
V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. . Aupark a Sad Janka Kráľa je vzdialený iba 5 minút autom. Ostatné veľké nákupné reťazce ako aj zdravotné stredisko sú taktiež v pešej dostupnosti. Veľkou výhodou je takmer okamžitý výjazd na bratislavský obchvat a diaľnicu D1. Parkovanie v lokalite je je formou parkovacej politiky .( 1x auto rezident)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie