PREDANÉ - Predaj domu 145 m2, Kostolné Kračany

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3 izbový podpivničený vidiecky rodinný dom v dedine Kostolné Kračany pri Dunajskej Strede.

Rodinný dom bol postavený v roku 1929, ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 9445 m2 v priamom susedstve priemyselného parku. Technický stav rodinného domu je vynikajúci. K pozemku domu vyasfaltovaná cesta.

Hlavné stavebné konštrukcie domu:
~ Nosné murivo objektu z tehál a kvádrov hr.450 mm bez zateplenia fasády,
~ vnútorné steny z tehál a kvádrov murované,
~ stropná konštrukcia je zdravá, trámy sú pôvodné v zdravom stave, povala je betónovaná a v roku 1987 latovanie pod krytinou bolo vymenené.

V roku 1990 prebehli ďalšie rekonštrukčné práce:
~ výmena elektrického vedenia, vody a odpadu, ako aj plynu,
~ okná a dvere drevené vyrobené na mieru,
~ podlahy vymenené na parkety, v predsieni a v kuchyni nová dlažba,
~ obnovená kúpeľňa a toaleta.

Rodinný dom dispozične je riešený:
~ prízemie – predsieň 10,8 m2, 2x izba spolu 45 m2, kúpeľňa a toaleta 8,6 m2, obývačka 50 m2, kuchyňa 30,6 m2 - celkom 145 m2
~ pivnica – 4 miestnosti s kotolňou 90 m2, miestnosti sú suché.

Pri hlavnom vchode sa nachádza terasa s rozlohou 40 m2 a 30 m2 orientovaná na východ a za domčekom terasa s rozlohou 40 m2 s južnou orientáciou.

Rodinný dom je napojený na inžinierske siete - elektrika, plynovod. Nakoľko v dedine nie je vybudovaná verejná kanalizácia dom je odkanalizovaný do vlastnej žumpy a vodou zásobovaný z vlastnej studne. Domáca vodárnička a prístroj na zmäkčovanie vody sa nachádzajú v pivničnej časti. Polievanie záhrady je zo studní.
Vykurovanie objektu zabezpečuje plynový kotol pomocou radiátorov. V pivnici je ponechaný kotol na pevné palivo. V obývačke je krb otvorený.

Za rodinným domom sa nachádza garáž pre jedno auto.

Rodinný dom so svojím dispozičným riešením vytvára dennú a nočnú časť s výstupom na slnečné terasy.

Záleží len na Vás, do akej miery si chcete dopriať pocit „vidieka“. Vôňa dubového či borovicového dreva z neopracovaných stropných trámov, drevom alebo kameňom obložený kozub, prípadne kachle, či hojdacie kreslo na čítanie, to všetko má neopakovateľný nádych histórie.

Tento štýl Vám bude obzvlášť vyhovovať ak túžite po vidieckom dome a po veľkom pozemku.

Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

V prípade potreby ponúkame bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie