PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 65 m2, Prievidza

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 65 m²

Ponúkame Vám na predaj 3 - izbový slnečný byt s 2 loggiami, výmera bytu je 65 m2. Nachádza sa na ul. Lúčna, sídlisko ŽABNÍK, širšie centrum mesta Prievidza. Byt je situovaný na 4. poschodí (4/10) panelového bytového domu s výťahom a plochou strechou.

Dispozícia bytu – kuchyňa, chodba, kúpeľňa, WC, 3x izba. Obývacia izba je priechodná a má loggiu. Súčasťou bytu je aj pivnica umiestnená v prízemí bytového domu. Byt je pôvodný, pôvodné okná boli menené za plastové.

Bytový dom má energetický certifikát "B".

Bytový dom je po rekonštrukcii - zateplený s novou fasádou, byty majú po dve loggie, nová strecha, rekonštrukcia vchodu - nová dlažba, dvere, okná, schránky, nový moderný výťah, elektrické rozvody v spoločných priestoroch boli vymenené, stupačky v bytoch taktiež.

Bytový dom má vlastnú kotolňu, čím sú min. straty na vykurovaní a ohreve teplej vody.

Správca bytového domu je BYTOS a celkové zálohové platby pre 2-4 člennú rodinu sú 160-190,- Eur/ mesačne podľa skutočnej spotreby.

Uprednostňujeme kupcu v hotovosti, dohoda možná.

Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu v platenej zóne E – 10,- eur/rok pre rezidenta.
Výhody tejto nehnuteľnosti - blízkosť centra - kľudná časť aj celý bytový dom - - balkón a dostupné parkovanie. V blízkosti bytu je kompletná občianska vybavenosť, materská škôlka v tesnej blízkosti byt. domu, okresný súd, úrady - kataster, policajti, notári, banky, MHD 2 min, obchody a reštaurácia 4 min, námestie v centre mesta 3 min a to všetko bez auta.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať a rezervujte si termín.
Uvedená cena zahŕňa kompletný právny servis v rámci predaja nehnuteľnosti, ako aj poplatky spojené s prevodom na katastrálnom úrade. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo. Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie