PREDANÉ - BOSEN | Veľkometrážny 3 izbový byt s terasou a zimnou záhradou, Martina Granca - Dúbravka, 305m2

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:

Bosen Group Vám ponúka na predaj veľkometrážny 3 izbový byt vo vyhľadávanom projekte Tarjanne na ulici Martina Granca v Dúbravke. Tento výnimočný byt sa nachádza na 5. poschodí z 5 a je jediný na poschodí.

PROJEKT: Tarjanne tvori 7 nízkopodlažných domov s malým počtom bytov na každom podlaží, čo zabezpečuje dostatok súkromia. Okolité lesy Devínskej Kobyly sú na krok od domu, čo vytvára optimálne podmienky na moderné bývanie a aktívne trávenie voľného času.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=HYcq0hEqyCI

BYT: Byt má celkovú rozlohu rozlohu 305m2, z toho terasa má 141,28m2 a pivnica 3,48m2. V podzemnej garáži sú k dispozícii 2 parkovacie státia.

VYBAVENIE BYTU: bezpečnostné vstupné dvere, drevenné podlahy, vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie, v zimnej záhrade aj vnútorné stropné elektrické tienenie, jacuzzi, klimatizácia, podlahové kúrenie, bio krb, centrálny vysávač, alarm

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, samostatné WC, technická miestnosť, 1. spálňa s walk-in šatníkom, výstupom na terasu, kúpeľňou s vaňou a WC, 2. spálňa so vstavanou skriňou, kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC, obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, zimná záhrada so vstupom na terasu

CENA: 749.000€ + 2 x 25.000€ parking

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej tichej časti Dúbravky. Lokalita zahŕňa kompletnú občiansku vybavenosť, MHD, školy, škôlky, nákupné centrum. Daná lokalita ponúka množstvo športových a turistických možností.

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie