PREDANÉ - Predaj domu 148 m2, Dolný Bar

Remax exkluzivne ponúka na predaj: 4 izbový bungalow vo vyhľadávanej lokalite, obce Dolný Bar- v blízkosti Dunajskej Stredy.

Popis nehnuteľnosti: 4i rodinný dom typu bungalow s pozemkom v novej časti obce Dolný Bar. Dom sa nachádza v dobrej štvrti dediny. Lokalita je veľmi tichá, pekná a bezpečná!

Popis:
Pohodlný 4+K+2K bungalow
Výmera pozemku : 700 m2
Zastavaná plocha domu: 174 m2 z toho terasa 32 m2
Užitková plocha domu: 148 m2
IS : vodovod, elektrina, studňa, kanalizácia
Stav: novostavba
Rok kolaudácie: 06/2016
Réžia domu: cca. do 170Eur/mesiac
Certifikát o energetickej hospodárnosti budov je k dispozícii -energetická trieda budovy C.

Predáva sa kvalitný murovaný dom z tehál. Dom je prízemný a je vhodný na bývanie 4-5 členov rodiny. Dom má príjemné dispozičné riešenie, veľká obývacia izba spolu s kuchyňou + špajza, 3 samostatné izby, kúpeľňa spolu s WC, druhá kúpeľňa spolu s WC , gardrób, chodba, technická miestnosť, krytá terasa, sklad, závetrie.
V izbách a v obývačke/v kuchyni laminátové parkety, v predsieni a v kúpeľniach dlažba. Okná a vchodové dvere sú plastové s izolačným dvoj sklom, okná sú opatrené interierovými zálužiami. Vnútorné dvere v izbách sú hladké plné z drevenej dyhy v obložených zárubniach.
Strecha je sedlová, stanová konštrukcia, krytina je betónová Bramac. Vykurovanie zabezpečuje 7x elektrický konvektor + krb vyhrievacou vložkou na tuhé palivo, na ohrev vody sa používa 120 l elektrický bojler. V obývacej izbe je realizovaný krb s vyhrievacou vložkou s napojením na rozvody do jednotlivých izieb- teplovzdušné kúrenie.
V kuchyni je KL na báze dyhy dl. 7,5 bm, sklo keramická varná doska, vstavaná elektrická rúra, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, komínový digestor.
V kúpeľni je obložená plastová vaňa s pákovou batériou so sprchou,v kúpeľni č. 2 je sprchový kút, kombi WC, umývadlo a keramický obklad po strop.
Súčasťou vybavenia je televízny rozvod, kábelaž TV a zabezpečovacie zariadenie.

Pozemok:
Plocha pozemku je 700 m2, na ktorom sa nachádza letná garáž na dve autá plus parkovacie miesta pred domom. Pozemok je oplotený dookola, a obsahuje narážanú studňu a miestné potrubné rozvody vody a závlahu na polievanie záhrady, plus vodomernú šachtu.

Občianska vybavenosť v okolí je vynikajúca - blízko je centrum dediny, obchody, služby.

Doprava: vlakové aj autobusové spojenie do Bratislavy cez Dunajskú Stredu. Obec sa nachádza 6km od mesta DS.




Vrátane kompletného právneho servisu a kat. poplatku,
pre bližšie informácie prosím zavolajte na dole uvedené číslo, teším sa na stretnutie s Vami!


Rád Vám pomôžem v rozhodnutí pri kúpe, pre obhliadku a ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať. SOM ŠPECIALISTA NA PREDAJ BYTOV A DOMOV V Dunajskej Strede a v blízkych lokalitách. Ak uvažujete nad predajom, alebo už predávate a nedarí sa Vám, tak ma neváhajte kontaktovať. Mám bohaté skúsenosti, nakoľko som v týchto lokalitách predal už desiatky nehnuteľností. Vyriešim Vám aj HYPOTEKÁRNY ÚVER GRÁTIS.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie