PREDANÉ - IBA U NÁS!!! 3-izbový byt, 73m2 + 3m2 lódžia, Halalovka - Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt na ulici Halalovka v Trenčíne. Byt s rozlohou 73m2 sa nachádza na 7. poschodí zo siedmich v zateplenej panelovej bytovke s výťahom. Bytový dom má zrekonštruovanú aj strechu, spoločné priestory, schránky, vchodové dvere a výťah jazdiaci od suterénu, čo ocenia najmä mamičky s kočíkmi a ľudia s poruchami pohybového aparátu. V suteréne bytového domu sa nachádza ešte pivnica s rozlohou približne 2m2 prislúchajúca k bytu. K bytu patrí tiež lódžia s rozlohou približne 3m2.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kuchyne so špajzou, detskej izby, kúpeľne, samostatného WC a obývačky s lódžiou. Cez obývačku sa prechádza do samostatnej spálne. Vybavenie v byte môže zostať po dohode s majiteľmi bytu. Kuchyňa a spálňa sú orientované na severovýchod, detská izba a obývačka na juhozápad.
Na byte boli vymenené plastové okná, vymurované jadro a medené rozvody elektriky v jadre. Náklady na bývanie sú približne 150,-€ mesačne.
V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Nachádzajú sa tu viaceré škôlky, dve základné školy, detské ihriská, OC Južanka, Billa, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko, veterinárna ambulancia, pneuservis a monoho iného. Do lesoparku Brezina sa dostanete pešo za 10 minút. Parkovanie v okolí je relatívne bezproblémové, spoplatnené mestskou parkovacou politikou. Vynikajúca je tiež dostupnosť diaľnice D1.
Cena bytu je 127900,-€
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=LMf26FD3DDy
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie