PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 70 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 70 m²

Realitná kancelária RE/MAX vám exkluzívne ponúka na predaj 3izbový byt v Petržalke na Medveďovej ulici č. 32. Byt sa nachádza na 9.poschodí z 13 poschodí bytového domu.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou stupačiek, je zateplený, udržiavaný vchod aj spoločné priestory, osadená nová vstupná brána s elektronickým vrátnikom a čipom aj s kamerovým systémom vo vonkajších aj vnútorných priestoroch.
Byt je po čiastočnej rekonštrukcii kúpeľne, v ktorej sa nachádza sprchový kut. Sú vymenené plastové okná, plávajúca podlaha, vymurovaná kúpeľňa a zateplenie je aj z vnútornej strany bytu, čo spôsobilo výrazne nízke náklady na vykurovanie.
Byt sa aktuálne prenajíma, kúpou je volný.

Dispozícia:
Vo vstupnej chodbe sa nachádza roldor s posuvnými dverami. Kuchyňa je samostatná, 3 izby, v kúpeľni je osadený sprchový kút a samostatne WC.

Technické údaje:
Rozloha bytu: 70m2 vrátane loggie. Pivnica má 4m2.
Mesačné náklady na 2 osoby 180€ vrátane elektriny a plynu.

Benefity:
- byt kúpou voľný
- vyhľadávaná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou: zdravotné strediská, školy, škôlky, supermarket, pošta, ihriská, športoviská, hrádza
- zateplený a zrekonštruovaný bytový dom
- bezproblémové parkovanie pred domom alebo v okolí

Cena za nehnuteľnosť je 209 900.- Eur vrátane provízie RK a poplatkov súvisiacich s prevodom nehnuteľnosti. Poskytujeme komplexný servis (vyhotovenie potrebných zmlúv notárom, vklad do katastra nehnuteľností,...), bezplatnú konzultáciu s hypotekárnym špecialistom a tiež bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho financovania.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie