PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 41 m2, Bratislava - Dúbravka

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 41 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 1 izbový kompletne zrekonštruovaný a zariadený byt na Drobného ulici, okres BA IV – m.č. Dúbravka, nachádzajúci sa vo výbornej lokalite s kompletnou infraštruktúrou.

Byt sa predáva kompletne zariadený (okrem TV ), viď foto.

POPIS BYTU:

Byt má výmeru 40,96 m2, nachádza sa na posch. 10/12, orientovaný je na JUH. V rámci rekonštrukcie bola kompletne menená elektroinštalácia, plastové okná, dlažba, plávajúce podlahy, kuchynská linka so spotrebičmi, 2x vstavaná skriňa, rekonštrukcia kúpeľne.

Mesačné náklady na bývanie sú 116 Eur.

DISPOZÍCIA (pôdorys vo fotodokumentácii):

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, obývacej izby, kuchyne, kúpeľne spolu s WC. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne bytového domu.

DOM:

Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii, zateplenie, menené rozvody SÚV, TÚV a plynu v celom bytovom dome. K dispozícii je spoločná kočikáreň na prízemí bytového domu. V dome je zavedená optika.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej a pokojnej lokalite Bratislavy s kompletnou infraštruktúrou, občianskou vybavenosťou a zároveň s výbornou dostupnosťou do centra mesta.


CENA BYTU: 141 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX s garanciou kvality ISO 17024.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie