PREDANÉ - Predaj domu 236 m2, Chorvátsky Grob

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Chorvátsky Grob

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne jedinečný 6 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v Chorvátskom Grobe 9km od Bratislavy. Jedinečný z dôvodu rozdelenia na tri samostatné bytové jednotky s možnosťou zlúčenia do jedného celku. V prípade investičnej kúpy, možnosť prenájmu jednotiek. Konštrukcia objektu: tehlová, kompletne zateplený, sedlová strecha - betónová. Kúrenie riešené plynom -radiátormi, plastové okná. Elektroinštalácia: komplet rekonštrukcia, nové rozvody. Rodinný dom je momentálne rozdelený na tri samostatné bytové jednotky v spoločnom nádvorí a každá ma samostatný vchod. Jednotlivé byty sa dajú zlúčiť. Na konci RD je zimná záhrada, ktorú je možné v rámci fantázie akokoľvek prispôsobiť. Jednotky disponujú s kuchyňou, WC, kúpeľňou a samostatnými izbami. Celková úžitková plocha je 236m2 a veľkosť záhrady je 424m2. V prípade rozdelenia do bytových jednotiek:

Byt č.1: Úžitková plocha je 65m2 z toho obytná plocha je 56,44m2. Skladá sa z predsiene, dvoch izieb so šatníkovou skriňou a kúpeľne. V izbách sú položené na podlahách parkety. Kúpeľňa: podlaha -dlažba, sprchový kút, wc, samostatný plynový kotol na vykurovanie radiátorov a elektrický zásobník na teplú vodu. V predsieni je položená dlažba. Po obvode v miestnostiach je ponížený strop v ktorom je osadené bodové osvetlenie a v strede miestnosti sa na strope nachádza hlavné osvetlenie. Osadené sú nové zárubne a dvere.

Byt č.2: Úžitková plocha je 94m2 z toho obytná plocha je 76,51m2. Skladá sa z kuchyne s kuchynskou linkou so zabudovanou rúrou a plynovou varnou doskou, kúpeľne, chodby z ktorej sa vedie do troch samostatných izieb. Kúpeľňa: podlaha -dlažba, sprchový kút, wc, samostatný plynový kotol. V kuchyni je na podlahe položená dlažba, v chodbe a ostatných miestnostiach sú parkety.

Byt č.3: Úžitková plocha je 77m2 z toho obytná plocha je 43m2. Skladá sa z kuchyne, kúpeľne, komory a izby. V izbe sa nachádza šatníková skriňa, na jednej strane stropu je ponížený strop sadrokartónom v ktorom je bodové osvetlenie - v strede miestnosti je hlavné osvetlenie. Na podlahe sú položené parkety. V kuchyni, kúpeľni a komore je dlažba. Kuchyňa: kuchynská linka so zabudovanou umývačkou, piecka s vývodom do komína na tuhe palivo - v prípade projektu je možne zmeniť na krb. Kúpeľňa: sprchový kút, wc, samostatný plynový kotol.

Parkovanie možné priamo v uzavretom nádvorí.
Nehnuteľnosť je zabezpečená kamerovým systémom a je ju možné zabezpečiť aj alarmom.

Rodinný dom má perfektnú občiansku vybavenosť: v blízkosti sa nachádza škola, škôlka, obecný úrad, potraviny, futbalové ihrisko.. ďalej v obci sa nachádza drogéria, stavebniny, lekáreň, reštaurácie, nákupne centrum atď.


Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie