PREDANÉ - Na predaj garsónka v Petržalke-Námestie Hraničiarov

Typ: garsónka
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj šikovnú garsónku na Námestí Hraničiarov, BA Petržalka. Celková výmera 30,08m2. Z toho:- izba + kuchynský kút 15,61m2- predsieň 3,55m2- kúpeľňa + wc 3,48m2- loggia 5,26m2- pivnica 2,18m2
Orientácia: juh až juhovýchod, 9.poschodie.Z loggie, ktorá je orientovaná do vnútrobloku, sú pekné výhľady na bohatú zeleň. Priestranná loggia je pozdĺž celej šírky miestnosti a tak poskytuje "oddychovú zónu", či priestor na uskladnenie. Je zabezpečená sieťkou proti vtáctvu. Nachádza sa ďaleko od cesty, žiaden ruch.
Čiastočná rekonštrukcia pred 5 rokmi:Vymenené plastové okno s balkónovými dverami, na ktorých sú umiestnené dvere so sieťkou, stierky, vymenená umakartová stena za dvojitú sadrokartónovú, kuchynská linka, vchodové dvere.Podlaha, vstavaná skriňa na chodbe, kúpeľňa - pôvodný, veľmi zachovalý stav. Voda, elektrina pôvodné.Spoločné priestory pivnice sa nachádzajú na poschodí, každá časť je samostatne oddelená ako drevená uzamykateľná minimiestnosť.
Internet od spoločnosti orange.
Na poschodí sa nachádza 5 bytových jednotiek.Bytový dom je zateplený, 2 nové výťahy, nové spoločné priestory, poštové schránky, vstupná brána - bezbariérový prístup, menené stupačky - všetko v roku 2015.
Veľmi vyhľadávaná lokalita s úplnou občianskou vybavenosťou v dostupnosti niekoľkých minút: pošta, banky, reštaurácie, bary, cca do 50 m od vchodu billa, teta drogéria, vynikajúca jedáleň, cukráreň, do 200 m dve lekárne.
Vynikajúca dostupnosť do centra mesta - električka za 7 minút, viaceré mhd linky autobus.
V blízkosti je Dunajské rameno, cyklochodník, dostihová dráha, pekné prostredie vhodné na prechádzky.Cena 113 500 Eur vrátane RK.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie