PREDANÉ - Predám kompletne zrekonštruovaný 4 izb. byt, Trenčín

RADO Reality ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 4 izb. byt na ulici Liptovská v Trenčíne. Byt sa nachádza na 5. poschodí panelového domu, výmeru má 77 m². Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa ide do kuchyne, dvoch malých miestností, ktoré sa dajú využiť ako špajza, odkladacia miestnosť, prípadne šatník. Ďalej sa pokračuje do samostatného WC, obývacej miestnosti, v ktorej je vstup na veľký balkón a do spálne. Z chodby sa ide do kúpeľne, v ktorej sa nachádza veľká rohová vaňa a na konci sa nachádzajú dve izby, ktoré sa môžu využiť buď ako detské izby, alebo jedna z nich môže byť aj pracovňa alebo izba pre hostí. K bytu prináleží pivnica o výmere 2 m².
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v máji 2022. Boli menené elektrické rozvody, nová elektrická skriňa, podlahy, v byte sú sadrokartónové steny, nové omietky, murované jadro, kuchynská linka s umývačkou riadu, modernou chladničkou, plynovým sporákom a rúrou. Celý byt je krásne osvetlený s novými svietidlami.
Bytový dom sa nachádza na okraji sídliska Juh. Je tam kompletná občianska vybavenosť – školy, škôlky, OC Južanka, zdravotné stredisko, MHD atď. V blízkosti je krásna príroda, lesopark Brezina s cyklotrasami a turistickými chodníkmi.
Mesačné náklady sú 160 €. Voľný je ihneď.
Miroslava Kováčová
RADO Reality Group
Tel.: +421903709430
e-mail: mkovacova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie kúpnych zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie