PREDANÉ - Exkluzívna usadlosť v Hradišti pod Vrátnom

RADO Reality Vám ponúka exkluzívnu usadlosť v Hradišti pod Vrátnom.
Tento objekt je vhodný na celoročné bývanie, prípadne ako rekreačná chalupa pre viacčlennú rodinu. Usadlosť sa skladá z dvoch samostatných domov postavených za sebou na svahovitom pozemku. Prvý dom disponuje welnes miestnosťou s menšou kúpelňou a toaletou, jednou izbou, dielňou a otvoreným skladom. Zastavaná plocha domu je 145m2, má samostatnú čističku odpadovej vody, samostatný plynomer a kotol.
Medzi domami je priestor, ktorý poskytuje dostatok súkromia na dokonalý relax.
Druhý dom je postavený vyššie a je dvojpodlažný. Na prízemí je jedna izba, kuchyňa, samostatná kúpeľňa, toaleta, sklad a pod vonkajšími schodmi menšia pivnica. Vrchné podlažie má samostatný vchod po pevných kovových schodoch. Nachádza sa tu priestranná izba s balkónom, predsieň, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaleta. Zastavaná plocha domu je 92m2, disponuje terasou. Má samostatnú čističku odpadovej vody, plynomer, podlahové kúrenie.
Oba domy majú spoločný elektromer, mesačné náklady sa pohybujú okolo 120,-€ za všetko. Stavby sú z pieskového kameňa o hrúbke cca 50cm, zateplenie z vonkajšej strany minerálnou vlnou, z vnútornej strany siporexom a v medzipriestore perlitom zabezpečuje výmenu tepla a chladu, čo v letných dňoch vytvára príjemné schladenie a v zime drží teplo. Preto nie je potrebná klimatizácia. Okná sú plastové v dekore dub. Na pozemku sa nachádza aj studňa, domy sú napojené aj na mestský vodovod.
Za domami sa nachádza krb, sedenie, udiareň, najväčším bonusom je vlastná pivnica v skale. Vchod do pivnice je z masívnych dverí, plocha je okolo 14m2 a je ručne vytesaná do pieskového vápenca. Teplota je tu po celý rok okolo 12˚C. Nad skalou je oplotená záhrada. Taktiež pekná záhrada s ovocnými stromami a garážou sa nachádza cez cestu. Vjazd k domom lemuje vysoký murovaný plot s viničom. Záhrady majú automatické závlahy a oba objekty sú chránené kamerovým systémom, pohybovými senzormi napojenými na mobilnú aplikáciu. Internet - telefónna linka a WiFi. Oba domy prešli úplnou rekonštrukciou, ktorá prebiehala postupne od roku 2011. Predávajú sa zariadené, no je tu možnosť dohody v prípade vysťahovania.
Záhrady majú spolu 655m2 a zastavané plochy a nádvoria 532m2.
Tieto usadlosti majú svoj štýl a chytia Vás za srdce.
Preto, ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať na obhliadku.
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Kontakt na makléra:
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
+421905635073
rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS
radoreality.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie