PREDANÉ - PRENÁJOM: OBCHODNÉ-SKLADOVACIE PRIESTORY V BANSKEJ BYSTRICI časť MAJER

Typ: obchodný priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 268 m²

Dobré Reality, silná slovenská realitná sieť - maklér EVA BALIJOVÁ ponúka na prenájom skladovacie priestory v Banskej Bystrici, časť MAJER

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
J-V orientovaná, polyfunkčná budova vedená ako dvojpodlažný montovaný sklad o výmere 2328m2, z toho časť na prenájom je o výmere 268,4m2. Objekt má viac samostatných obchodno-prevádzkových časti, so samostatnými vstupmi, kde momentálne sú nájomcovia. K voľnej ploche skladových priestorov ponúkame do prenájmu takisto aj dva kancelárske priestory, so sociálnymi zariadeniami, ktoré sú samostatné v priestore. Objekt je v zime vykurovaný. Do priestoru na skladovanie je k dispozícií nákladná rampa a dva vysokokapacitné výťahy. Budova je oplotená a objekt je kompletne napojený na kamerové a monitorovacie zariadenie. Prístupnosť nákladnými autami k objektu je veľmi dobrá, takisto aj dispozícia skladových priestorov. Na prenájom sa ponúkajú aj vonkajšie priestory, kde je možné uskladniť materiál podľa potrieb nájomcu. Objekt disponuje veľkým parkoviskom. Pri objekte je možné využívať aj železničné koľajnice na prevoz materiálu. Skladovací priestor je voľný a je k dispozícií ihneď.

LOKALITA:
Budova sa nachádza v Banskej Bystrici, časti Majer, vo veľmi dobrej blízkosti napojenia na obchvat, autobusovej aj železničnej stanice. Spĺňa všetky podmienky na prevádzkovanie skladovacích a kancelárskych priestorov z hľadiska výbornej dostupnosti a kompletnej občianskej vybavenosti.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Polyfunkčný objekt V Banskej Bystrici časť Majer je zaujímavý svojou dispozíciou, polohou, dostupnosťou a primeraným obslužným priestorom. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, preto je možné zachovať a využívať jeho súčasný stav, alebo ho upraviť podľa potreby a účelu. Je vhodný na využívanie skladu ako napr. pre zasielateľské spoločnosti a podobne. Vnútorný sklad je kompletne oddelený mrežou a pletivom, samostatne uzamykateľný a monitorovaný kamerovým systémom. Každá prevádzková časť má samostatný vstup a bezpečnostný systém.

CENA: Cena prenájmu vonkajších priestorov je 2,50 Eur/m2 a vnútorných skladovacích priestorov 3,50 Eur / m2. Poplatok za sprostredkovanie realitnou kanceláriou sa platí individuálne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie