PREDANÉ - Slnečný 3-izbový byt v tichej lokalite v Kanianke

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Kanianka
Plocha: 65 m²

Ponúkame Vám na predaj 3- izbový slnečný byt v tichej lokalite v Kanianke, Nachádza sa na 3. poschodí zo 6, s výťahom v bytovom zateplenom dome. Byt prešiel pred 2 rokmi čiastočnou rekonštrukciou - nové stierky, dvere, nová kuchynská linka, el. rozvody, PVC - podlahy. Okná sú plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák. Ku kuchyni prislúcha balkón s francúzskym oknom. V prízemí je pivnica. Konštrukcia objektu je panelová. Kúpelňa a WC sú pôvodné ale udržiavané, možnosť zrekonštruovať podľa svojich predstáv. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: káblová TV, internet. Orientácia bytu JV/SZ. K bytu je možné za príplatok dokúpiť aj garáž v jeho blízkosti. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, v susedstve obchody, škola, škôlka, zdravotné stredisko, detské ihrisko, zastávka autobusu, jazero, blízkosť lesa, neďaleko od Bojníc... Byt je okamžite pripravený na nasťahovanie.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie