PREDANÉ - Na predaj 4-izbový rodinný dom v mestskej časti Trnávka

Typ: štvorizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom je v kľudnej záhradkárskej oblasti v mestskej časti Trnávka - Bratislava. Dom je situovaný v súkromnej lokalite rodinných domov a záhradných chát. Bývanie v danej lokalite Vám prinesie príjemnú rodinnú atmosféru.
Rozloha celého pozemku je vo veľkosti 313 m2, z čoho je zastavaná plocha domu 97,7 m2. Zvyšná časť pozemku je určená na oddych a relax, či už pod terasou s prístreškom, alebo v súkromnej saune. Na pozemku je možnosť parkovať s dvomi autami.
DOM:Dom je poschodový a malá časť z neho je aj podpivničená. Prízemná čať domu pozostáva z priestrannej kuchyne, prepojenej s jedálenskou a obývacou časťou, v ktorej sa nachádzajú aj kachle, klimatizácia a vstup na terasu, kde je možnosť si vychutnávať rannú kávu, či spoločný obed s rodinou. V prízemnej časti domu sa ďalej nachádza priestranná chodba, dve izby a kúpeľna spojená s toaletou (plus bojler na teplú vodu). Kúrenie je zabezpečené infračervenými fóliami pod cementovým poterom podlahy, ktoré je možné regulovať termostatom v každej z izieb.
Na poschodí sa nachádza priestranný ateliér, kúpeľňa s toaletou a vstup na terasu domu (rozloha terasy je 24,75 m2). Ateliér je možné rozdeliť a je na to predpripravený na dve samostatné izby, k tomu je spravená aj predpríprava elektriny a podlahového kúrenia.
Na dome sú montované drevené eurookná s trojsklom.
Na dome je potrebná mala dórábka kúpeľne na poschodí (materiál je k dispozíci a v cene), schodiska a malých drobností.
POZEMOK:Na pozemku sa nacháza vŕtana studňa s hĺbkou 9,5 m s čerpadlom, tlakovou nádobou a UV lampou. Taktiež je na pozemku drevená fínska sauna s infrapanelmi (je možnosť vypnú/zapnúť), ktorá je zateplená ovčou vlnou. Za domom sa nachádza prístrešok na náradia, bicykle a iné. Dom disponuje aj domácou čističkou odpadových vôd. Na pozemku nájdete rôzne exotické a ovocné stromy.Vstup na pozemok je voľne prístupný, aktuálne nie je pozemok uzatvorený bránou. Vjazd do záhradkárskej osady je riešený z dvoch strán automatickou bránou, ktorá sa ovláda ovládačom na diaľku a zároveň mobilným telefónom. Jeden vstup je zo Studenej ulice (v blízkosti je zástavka autobusu číslo 56, obchodné centrum Shopping palace a Tesco) a z druhej strany z ulice Mokráń Záhon (v blízkosti je IKEA, AVION, HORNBACH a výjazd na dialničný obchvat).
Mesačné náklady na elektrinu sú v sume 180 EUR, ročný polatok občianskemu združeniu vo výške 90 EUR, odvoz odpadu 21,5 EUR kvartálne + internet a televizia.
Pôvodne bola na pozemku záhradná chatka, z ktorej ostala len pivnica a bol vystavaný dom, na ktorý je požiadané stavebné povolenie. Zatiaľ nie je možné financovať úverom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie