PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 85 m2, Šamorín

Typ: trojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 85 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný veľkometrážny 3 izbový byt (85 m²) na ulici Hlavná v meste Šamorín, vzdialená 25 km od Bratislavy a 25 km od Dunajskej Stredy.

Byt sa nachádza v panelovom v bytovom dome na 2. poschodí s výťahom, s loggiou 3,84 m².

Dispozícia bytu: vstupná chodba, obývacia izba (20,70 m²), detská izba (20,18 m²), spálňa s výstupom na loggiu (16,39 m²), kuchyňa s jedálenskou častou (9,66 m²), kúpeľňa s vaňou, umývadlom, samostatná toaleta, špajza (1,18 m²).
Byt sa predáva čiastočne zariadený,alebo po dohode s predávajúcim vyprataný.

Čiastočná rekonštrukcia bytu bola v roku 2000.

Zateplenie bytového domu bolo v roku 2014 kedy boli vymenené aj stúpačky. K bytu prislúcha pivnica 3,34 m2. Možnosť parkovania je pred bytovým domom.

Bytový dom sa nachádza v blízkosti centra mesta, kde sa nachádza škôlka, škola, zdravotne zariadenie, lekárne, nákupného obchody a pekný park pre prijemne posedenie s deťmi. V blízkosti sa nachádza X-BIONIC sphere miesto pre šport a oddych. Multifunkčný komplex ponúka pre milovníkov športu a rodiny túžiacich po oddychu množstvo využitia , wellnes a relaxačné centrum, plávanie spojene aquaparkom, kino Tuli Cinema, reštaurácie.

Celkové náklady bytu sú 170 EUR/mesačne (aj s fondom opráv) pre štvorčlennú rodinu, elektrika 30 EUR, TV - káblový Magio, optický internet.

Cena bytu 169.880 EUR vrátane právneho a realitného servisu RE/MAX.

V prípade potreby Vám ponúkam bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie