PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 69 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 69 m²

*** PONUKA, KTORÁ SA V MESTE LEN TAK NEVIDÍ***

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exluzívne na predaj nadčasový 2,5- izbový byt až(69m2) na 3/5 poschodí, vo vyhľadávanej lokalite Bratislava- Nové Mesto na Robotníckej ulici. Už samotná LOKALITA s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do CENTRA s MHD, električkou, alebo autom ( len 3 min ) a výborným napojením na všetky dopravné tepny, ušetria majiteľom čas a náklady na cestovanie.

Ideálne bývanie pre mladé páry, ktoré chcú mať všetko na dosah –ako štartovací byt, ale taktiež ako výhodná investičná príležitosť na prenájom, keďže v tejto lokalite sú byty tohto typu veľmi žiadané. Po pandémii sa znova obnovuje aj cestovný ruch, takže sa táto nehnuteľnosť môže prenajímať aj na AIRBN.

Obytný tehlový dom sa nachádza v tichej uličke, mimo rušnej komunikácie s dostupným parkovaním.

Rekonštrukcia domu zahŕňa ( ,výmena strešnej izolácie, výmena TÚV, plastové okná , v blízkej budúcnosti je plánovaná prerábka pivničných priestorov .)

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je klimatizovaný.

DISPOZÍCIA A PRÍSLUŠENSTVO :

-bezpečnostnými dverami sa dostaneme do priestrannej chodby ( nová nábytková zostava s komodou, taburetkou a nástenným vešiakom )

-útulne zariadená menšia izbička , orientovaná na západ môže slúžiť ako pracovňa, taktiež ako ženský sen –samostatný šatník, alebo kľudne ako čitáreň, kde môžete relaxovať ( nová komoda, rozkladací gauč)

-samostatná kuchyňa orientácia na západ s modernou linkou na mieru, zabudované spotrebiče ( plynová varná platňa, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor)

- samostatná miestnosť – ako špajza, komora

-kúpeľňa so sprchovým kútom a WC

-obývacia izba orientovaná na východ, kompletne moderne zariadená( nová rozkladacia sedacia súprava s elektronickým vysúvaním, nový nábytkový program s vitrínou, nástenná polica, TV komoda, konferenčný stolík)

-spálňa – východná orientácia, takže Vás ráno pekne víta slniečko, izba kompletne zariadená ( skriňa na mieru, nová manželská posteľ s vnútorným úložným priestorom, nočné stolíky, komoda)


Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je klimatizovaný.

Rekonštrukcia bytu zahŕňa:

- výmena elektrických rozvodov ( nová poistná skriňa)
- znižovanie stropov ( sadrokartónom) s výnimkou spálne – bodové svetlá
- dlažba v chodbe, kuchyni v malej izbe vinylová podlaha a v ostatných izbách plávajúca podlaha
-kompletná prerábka WC a kúpeľne
- nové maľovky a stierky , v obývacej izbe dekoratívny kameninový obklad
-nová kuchynská linka na mieru úložným priestorom až po strop z cieľom využitia maximálneho úložného priestoru. Kuchynský bar na stolovanie s dvomi barovými stoličkami.
- vybrúsené a nalakované , krásne pôvodné dvere
- zavedená klimatizácia ( Daikin Sensira FTX35A –RXF35A)
- vymanené žalúzie , krásne záclony v obývacej izbe a spálni

-
Byt sa nachádza pod správou bytového domu NOV BYT, ktorý zabezpečuje aj upratovanie.
Mesačné náklady CCA 270 eur pre 2 osoby /mesačne.


OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: výhodou je LOKALITA v ,ktorej sa byt nachádza : kompletná občianska vybavenosť, MHD a električky vo vzdialenosti 3 min, obchody, Tržnica, nákupne centrum Centrál, park Račianske mýto, školy, škôlky, poliklinika, pošta, základné a stredné školy , objekty štátnej správy, trhovisko Miletičová, obchodné centrá, predajne , banky , daňový úrad, kompletná sieť reštaurácií a kaviarní.

Ak Vás táto jedinečná nehnuteľnosť zaujala , neváhajte ma kontaktovať ešte dnes a dohodnite si obhliadku, kde Vám vysvetlím všetky podrobnosti, ohľadom predaja a samotného procesu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie