PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 87 m2, Nitra

Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 87 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj kompletne moderne zrekonštruovaný 3 izbový byt v centre mesta, na ulici 8. mája. Byt sa nachádza na 1. poschodí z troch bez výťahu. Priestranný byt, o celkovej podlahovej ploche 86,52 m2.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba so šatníkom, 3 izby - z toho 2 priechodné, kuchyňa, špajza, kompletný servis - elektrická rúra, plynová varná doska - BONUS - zabudovaný filter na vodu, kúpeľňa so sprchovým kútom, práčka, samostatné WC, vo všetkých izbách a aj na chodbe - roldory. V byte je wi-fi. Byt sa predáva kompletne zariadený. K bytu prislúchajú 2 pivnice.

V tejto kľudnej lokalite je všetka občianska vybavenosť - škola, škôlka, nemocnica, blízko do centra mesta, MHD, vlaková a autobusová stanica, dobra dostupnosť na R1. Bezproblémové parkovanie nakoľko k bytu prináleží parkovacie miesto.

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Cena nehnuteľnosti je 165 000 €. K bytu je možné dokúpiť garáž o veľkosti 16 m2, ktorá sa nachádza 100 m od bytu.

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie