PREDANÉ - ZNÍŽENÁ CENA-Zrekonštruovaný priestranný 2 izbový byt v Kolárove

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 61 m²

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj zrekonštruovaný priestranný 2 izbový byt pri centre mesta na Brnenskom námestí v Kolárove.

Byt s celkovou výmerou 61 m2 sa nachádza na 3.poschodí zatepleného tehlového bytového domu bez výťahu. Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, šatníka/komory, obývačky s výstupom na priestrannú loggiu, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC, zároveň k nemu prislúcha aj samostatná priestranná pivnica. Byt si postupne prešiel rekonštrukciou, má vymenené okná na plastové, vonkajšie žalúzie na oknách obývačky, resp. loggií, vymurované bytové jadro a tým pádom obnovenú kúpeľňu a WC, elektrické vedenia okrem spálne, bezpečnostné dvere, plávajúcu podlahu, obnovenú kuchyňu.

Lokalita je vynikajúca v blízkosti centra mesta, ponúka v pešej dostupnosti kompletnú občiansku vybavenosť : materskú a základnú školu, potraviny, lekárov, lekáreň, potraviny, banka, bankomat, kaviarne, reštaurácie, detské ihrisko. Čím je vhodný či už na trvalé bývanie alebo ako investícia na prenájom. Správcom bytového domu je SBD, byt je bez ťarchy a kúpou ihneď voľný. V prípade rýchleho a seriózneho jednania - dohoda možná.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie