PREDANÉ - Na prenájom 1,5-izbový byt v Slnečniciach- Zuzany Chalupovej

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom zariadený 1,5 izbový byt (plocha 33,7 m2 + lodžia o výmere 5 m2) v lokalite Slnečnice - Mesto, Petržalka, ulica Z. Chalupovej, ktorý poskytuje dostatok priestoru na pohodlné bývanie. Nachádza sa na 2. poschodí bytového domu s výťahom.
STAV BYTU:Byt má plastové okná, plávajúce podlahy, dlažbu, bezpečnostné dvere, kuchynskú linku na mieru, na oknách sú žalúzie. Je moderne riešený a vkusne zariadený nábytkom.
DISPOZÍCIA BYTU:Predsieň, veľká obývačka spojená s kuchynským kútom - obývacia izba je vybavená komfortnou rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, veľkou komodou s odkladacou plochou, TV, jedálnym stolom so stoličkami, 3 skrine. Kuchyňa je vybavená sklokeramickou varnou doskou, varnou kanvicou, mikrovlnkou a veľkou chladničkou s mrazničkou. Spacia časť bytu: 1 – 2 lôžka (podľa želania nájomcu), kúpeľňa: sprchový kút, práčka, zrkadlová skrinka a WC, lodžia. Byt má optické pripojenie: TV + internet (je zahrnuté v cene nájmu bytu).
Byt je voľný od 1.8.2022 – je vhodný pre 1 – 2 osoby bez detí a domácich zvierat. PLATBY:Cena prenájmu vrátane energií, káblovej televízie a internetu je 490 EUR, na začiatku nájmu sa platí vratný depozit vo výške jednomesačného nájmu.
Pri dome sa nachádza nákupné centrum SLNEČNICE MARKET, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť: BILLA, TRCH (reštaurácie a kaviarne), LEON, JYSK, Planeo Elektro, Pepco, 101 drogéria. Dobrá dostupnosť do centra mesta autom alebo MHD.Bývanie vo štvrti Slnečnice kombinuje mestský život s pokojom a prírodou. Lokalita je v krásnom prírodnom prostredí blízko dunajskej hrádze, ktorá je obľúbeným miestom športových aktivít ako je bicyklovanie, in-line korčuľovanie či behanie. V dostupnej vzdialenosti je Rusovské jazero s možnosťou kúpania. Do centra mesta je to 5 min autom alebo 10 min autobusom. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie