PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 55 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 55 m²

Poďte spoznať výhody života v SRDCI Ružinova, v blízkosti jazera Štrkovec a príďte na obhliadku príjemného zrekonštruovaného bytu s balkónom na Sečovskej ulici 4.

BYT V SKVELEJ LOKALITE, s múdrou DISPOZÍCIOU a po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII VHODNÝ na BÝVANIE bez ďalšej investície pre kupujúceho.
Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj 2-​izbový byt na Sečovskej ul. v Ružinove.

BYT:​ Nachádza sa na vrchnom, 3. poschodí bytového domu BEZ VÝŤAHU. Byt je orientovaný na SZ-Z.
Celková úžitková plocha nehnuteľnosti je 55,45m2, z toho podlahová plocha bytu je 51,3m2, balkón o veľkosti 2m2 a pivnica o veľkosti 2,3m2. Byt je otočený do tichého vnútrobloku sídliska s dostatkom parkovania a príjemným výhľadom na škôlku.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba s úložným priestorom, nepriechodná spálňa, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a taktiež samostatná obývacia izba so vstupom na priestranný balkón.​
Byt je po kompletnej rekonštrukcií zpred niekoľkých rokov (podlahy, steny, vybavenie, jadro, atď.). Elektrické rozvody neboli menené. Nie je potrebná žiadna ďalšia investícia.

Náklady za správu bytu a energie: 112 EUR/mes.​ pre 2 osoby, z toho FPÚaO 1,02 EUR/m2. Na poschodí sa nachádzajú 3 byty. Bytový dom má celkovo 4 podlažia a spolu 12 bytov.

DOM:​ Bytový dom sa nachádza v pokojnom širšom centre v mestskej časti Ružinov, mimo hlavnej cesty s dostatkom trávnatých plôch a občianskej vybavenosti.

OKOLIE:​ Nespornou výhodou bytového domu je jeho poloha, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť.
Výhodou je aj detské ihrisko priamo pod bytovým domom a škôlka, takisto parkovanie pod bytovým domom. Do centra mesta je to MHD - električkou/autom len pár minút, či príjemná prechádzka.

CENA:​ Cena bytu je 209.​990,-​ EUR
vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie s garanciou kvality ISO 17024.
Bezplatne Vám vybavíme kvalitne a spoľahlivo aj hypotekárny úver na financovanie bytu.

©Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/​MAX Diamond.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie