PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 40 m2, Nováky

Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Nováky
Plocha: 40 m²

Hľadáte investičnú nehnuteľnosť alebo menší útulný byt na bývanie? V tom prípade mám pre vás ponuku, ktorá Vás zaujme. RK REMAX Techreality Vám ponúka na predaj svetlý 2-izbový byt s dobrou dispozíciou po čiastočnej rekonštrukcií. Nachádza sa na ulici M.R. Štefánika v Novákoch na 2. poschodí v bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu je 40 m2.
Dispozícia bytu – vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, dve samostatné nepriechodné izby a kúpelňa s WC. Okná boli vymenené za plastové a sú orientované na východ. Bytový dom prešiel pred pár rokmi kompletnou rekonštrukciou (celkové zateplenie).
Vchod sa udržiava čistý a upravený. Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu. Byt je vhodný ako útulný nový domov pre rodinu, prípadne jednotlivca, alebo ako investičná nehnuteľnosť na prenajímanie.
Lokalita Vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť škola, škôlka, detské ihriská, kúpalisko, obchody, lekáreň a MHD.
Správcom bytového domu je BENET a zálohové platby pre 2-člennú rodinu sú vo výške 160,- EUR (vrátane energií).
Zaujala Vás táto ponuka? V prípade otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad advokátom, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie