PREDANÉ - Prenájom bytu (3 izbový) 115 m2, Banská Bystrica

Typ: trojizbový byt
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 115 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na prenájom
3-izbový byt s lodžiou a parkovacím státím v hoteli Lux,
v srdci Banskej Bystrice.

Doprajte si luxus v Lux-e!

Priestranný a kompletne zariadený byt s klimatizáciou v rezidenčnej časti hotela Lux sa nachádza na 11. poschodí. Úžitková plocha bytu je 114,81 m². Dominantnou časťou bytu je priestranná obývacia izba s východom na lodžiu s nádherným panoramatickým výhľadom na Nízke Tatry.

K bytu prislúcha skladový priestor nachádzajúci sa na rovnakom poschodí ako byt a tiež je k dispozícii kryté parkovacie státie priamo pri vstupe do hotela s plochou 11 m².

Obývačka je prepojená s kompletne zariadenou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, sklokeramická varná doska a digestor).

Byt pozostáva zo spálne, kúpeľne s WC a sprchovacím kútom a ďalšej izby. Je kompletne zariadený nábytkom vyrobeným na mieru. Zo vstupnej chodby sa vchádza do samostatného WC a práčovne. V spálni je manželská posteľ a dostatok úložného priestoru v byte zabezpečujú dve vstavané skrine.

Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite mesta s možnosťou kultúrneho, spoločenského a športového vyžitia s kompletnou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti sa nachádza autobusová, železničná stanica, zastávka MHD, banky, zdravotné strediská, školy, nákupné centrá park SNP s oddychovou zónou nad ktorým sa týči dominanta mesta pamätník SNP.

CENA: 900 €/mesiac + náklady za energie

Ak Vás tieto riadky oslovili, obhliadka Vás presvedčí.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie