PREDANÉ - Predaj komerčného objektu 197 m2, Košice - Juh

Typ: nezaradený priestor
Okres: Košice IV
Obec:
Plocha: 760 m²

Ponúkame na predaj dom - administratívnu budovu na Skladnej ulici v mestskej časti Košice – Juh, v širšom centre mesta. Priestory sú momentálne využívané ako nebytové, na administratívne účely, nie je vylúčený aj iný spôsob využitia budovy.
Budova postavená na konci 20-tych rokov minulého storočia pôvodne slúžila ako obytný dom.
Je postavená na pozemku o výmere 197 m2, pripojená na všetky inžinierske siete, s vlastnou plynovou kotolňou.
Budova prešla rozsiahlou rekonštrukciou v r. 2012 : obnova stavby, zateplenie, vysušenie, nadstavba so zateplením a novou strešnou krytinou. Interiérové úpravy priestorov sú z rokov 2015- 2016: obnova obkladov, dlažieb a hygienického zázemia, vybavenie elektrickej signalizácie a zabezpečenia, vykurovanie, aklimatizovanie objektu, elektroinštalácia 220/380 V, rozvody zabezpečovacieho zariadenia, rozvody internetu. Budova je 3-podlažná, s identickou plochou podlaží, má valbovú strechu s nízkym sklonom, konštrukčný systém budovy je prevažne tehlový.
V časti suterénu sa toho času nachádza funkčná posilňovňa s celým hygienickým zázemím a šatňou, ďalej kotolňa a serverovňa. Dispozícia prízemného podlažia a 2 nadzemných podlaží je takmer identická, po obidvoch stranách schodiska sa nachádzajú administratívne priestory vybavené hygienickými zariadeniami a kuchynkami pre zamestnancov.
K dispozícii je znalecký posudok z júna 2022.
Energetický certifikát budovy nie je k dispozícii.
Cena budovy je bez DPH, zahŕňa všetky náklady spojené s prevodom vlastníckych práv, právnym poradenstvom a advokátskou autorizovanou formou prevodu vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie