PREDANÉ - Predaj pozemku 1774 m2, Spišská Nová Ves

Typ: nezaradený priestor
Okres: Spišká Nová Ves
Obec: Spišská Nová Ves
Plocha: 1774 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj investičný pozemok s rozlohou 1 774m2 - v meste Spišská Nová Ves.Pozemok sa nachádza v oblasti \"Pri Vyšnej hati\". Cena pozemku je 25 eur/m2 !!!
Pozemok je zapísaný na LV ako trvalo trávnatý porast a časť ako ostatná plocha. Nachádza sa v intraviláne mesta Spišská Nová Ves. Z hľadiska ÚPN mesta je parcela súčasťou funkčnej plochy- význmaná líniová zeleň, jeho severná časť a jeho spodná časť patrí do dvoch funkčných plôch a to občianská vybavenosť okrskového významu a druhá časť do plochy bývanie formou rodinných domov, bytových domov kde cez spodnú časť pozemku je plánovaná výstavba cesty.

K tejto parcele sa dá dokúpiť aj ďalšia parcela (3 934m2), ležiaca bližšie k plánovanému cyklistickému chodníku, ktorý sa napojí na už existujúci od Jilemnického ulice až po hranicu katastra smerom na západ.
Tieto parcely(5 708m2) by mohli slúžiť aj ako oddychová zóna s pojazdným bufetom, či kaviarňou pre všetkých čo budú využívať budúci cyklistický chodník, alebo ako iný investičný projekt, napríklad aj ako park pre športové aktivity, či vytvorenie prírodného bludiska tzv.labyrint a iné aktivity.

Neváhajte ma kontaktovať pre bližsie informácie.

Teším sa na obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie