PREDANÉ - 1 izbový byt s terasou, pozemkom a bazénom, Nemšová, len 15 km od TN

RADO Reality ponúka na predaj slnečný 1i byt s terasou, pozemkom a bazénom v meste Nemšová, len 10 minút jazdy autom od Trenčína.
Byt s výmerou 38 m2 a vlastnou terasou s rozlohou 12 m2 sa nachádza na prízemí tehlového bytového domu kolaudovaného v roku 2009 na ulici Osloboditeľov v Nemšovej. Prislúcha k nemu parkovacie státie a murovaná pivnica a pozemok.
Rozľahlý areál, v ktorom sa bytový dom nachádza, má rozlohu cez 4000 m2 a poskytuje svojim obyvateľom dostatok priestoru, súkromia i pocit bezpečia. Celý je totiž oplotený, vstup zabezpečený elektronickou bránou na diaľkové ovládanie. Okrem príjemnej zelene je na pozemku k dispozícii priestranný altánok s krbom, detské preliezky so šmykľavkou, trampolína, veľká futbalová brána, pieskovisko a ako čerešnička na torte zapustený bazén s rozmermi 8x3m s prestrešením.
Byt s bezbariérovým prístupom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s presklenou stenou a vstavanou skriňou, kuchynskej časti (momentálne využívaná ako detský spací kút) oddelenej sadrokartónovou priečkou, obývacej časti a kúpeľne s vaňou a toaletou. Z bytu je výstup priamo na terasu a priľahlý pozemok.
Samozrejmosťou je elektronický bytový vrátnik, či plastové okná s interiérovými žalúziami. V obytnej časti je plávajúca podlaha, v chodbe a v kúpeľni dlažba, terasa je zo zámkovej dlažby.
Zariadenie, osobné veci a obrazy nie sú predmetom predaja. Kuchynská časť sa využívala ako spací kút, nový majiteľ si ju tak vie zariadiť podľa vlastných predstáv.
Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 69,- Eur (poplatky bytový fond, voda, kúrenie, upratovanie spoločných priestorov, ...) + 8,- Eur záloha za elektrickú energiu.
Bytový dom je zateplený, napojený na všetky inžinierske siete, dodávku tepla zabezpečuje spoločný plynový kotol, energetický certifikát budovy – B.
link na 3D virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=iLfiUtTm1fg
Mesto Nemšová má kompletnú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu 2 materské školy, 2 základné školy, centrum voľného času, základná umelecká škola, mestská knižnica, kultúrny dom, letné kúpalisko, detské ihriská, futbalové ihrisko, tenisové kurty, mestská športová hala, workoutové ihrisko, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, viaceré potraviny, reštaurácie, obchody a mnoho iného.
Nemšová leží len 15 km od mesta Trenčín, pravidelne tu premáva prímestská autobusová doprava, vlakové spojenie, dostupnosť len 2 minúty na diaľnicu D1. Okrajom mesta vedie obľúbený náučný cyklochodník, ktorý spája Trenčín s moravským mestom Brumov a ponúka tak veľa možností, ako tráviť voľný čas.
Mgr. Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
E-mail: info@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie