PREDANÉ - Predaj domu 190 m2, Senec

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Senec

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na PREDAJ poctivo postavený 6-izbový rodinný dom, pár krokov od centra mesta.

Veľkorysý dvojpodlažný rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou až 190 m2 sa nachádza na pozemku o veľkosti 429 m2.

Dispozíciu nehnuteľnosti tvorí klasicky ladené prízemie s oddelenými miestnosťami a moderne otvorené poschodie s možnosťou dvojgeneračného využitia nehnuteľnosti.

Prízemie nehnuteľnosti tvorí šikovné zádverie s technickým kútom, ktoré je plynule prepojené so vstupnou halou, ktorá spája prízemie s poschodím.
Klasickú dispozíciu prízemia tvorí kuchyňa, obývacia izba, rodičovská spálňa, posilňovňa, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatná toaleta a pracovný kút, ktorý šikovne dopĺňa otvorený priestor pod schodiskom.
Poschodie rodinného domu tvorí otvorený denný priestor kuchyňo-obývačky s jedálenským kútom a východom na balkón (7 m2), dve samostatné spálne, priestranný šatník s východom na povalu a kúpeľňa spojená s toaletou.

Nehnuteľnosť vám okrem štedrej úžitkovej plochy poskytne dostatok úložného priestoru v podkroví aj v pivnici, čo pri nehnuteľnosti takejto veľkosti určite oceníte.

Exteriér rodinného domu je funkčne rozdelený. Samozrejmosťou sú parkovacie státia na spevnených plochách pred rodinným domom, priestor pre aktívny oddych aj leňošenie pri bazéne na tichom pozemku, ktorý poskytne dostatok súkromia.
V rámci exteriérovej úpravy nechýba spevnená plocha okolo bazéna (6 x 3 x 1,4 m) s prekrytím a terasové posedenie so záhradným domčekom a úložným priestorom.
V rámci technického vybavenia exteriéru sú k dispozícií: studňa, závlaha pozemku a možnosť prepájať zdroj vody v nehnuteľnosti z obecnej na studňovú.

Rodinný dom disponuje všetkými IS, s predprípravou na pripojenie k optickému internetu.

Mesačné náklady sú vo výške 280,- EUR

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a profesionálneho servisu realitnej kancelárie RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie