PREDANÉ - EXKLUZÍVNE na predaj 3 izbový byt Nitra

Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 78 m²

Realitná kancelária Dobré Reality Vám ponúka na predaj priestranný slnečný 3 izbový byt na sídlisku Klokočina-Nitra, v príjemnej lokalite so zeleňou. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa novú strechu, zateplenie, fasádu, stupačky, výťah. Byt s výmerou 78 m2 prešiel rekonštrukciou pred cca 10 rokmi, menené plastové okná, murované jadro, kúpeľňa, čiastočne elektroinštalácia. Nachádza sa na 12.p/12 s panoramatickým výhľadom na mesto.

Dispozičné riešenie:
- priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou + malá miestnosť s variabilným využitím, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, detská izba, kúpeľňa spolu s toaletou.
Vstup na balkón je z dvoch miestností (obývacia izba a kuchyňa). K bytu prislúcha latková pivnica

V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť ako sú školy, škôlky, neďaleko OC Tesco, LIDL, Kaufland, tiež poliklinika, autobusová zastávka a iné.

Výhody bytu:
Ideálny je najmä veľkosťou, nepriechodnými izbami, centrum 10 min. pešo

Byt sa predáva so spotrebičmi, bez zariadenia, čo dáva možnosť novým majiteľom vlastnej realizácie.
Cena 143 000 €.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie