PREDANÉ - Predaj domu 206 m2, Hamuliakovo

Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Hamuliakovo

Hľadáte priestranný 5 izbový rodinný dom v centre obce v súkromnej slepej uličke na ideálnom pozemku cca 650m2 ? Tak takúto ponuku máme práve teraz pre Vás.

Ak chcete zažiť obhliadku hneď, skopírujte si nasledovný link do Vášho prehliadača a 3D virtual tour zažijete v tomto momente:

https://my.matterport.com/show/?m=EZCL4NLewBX

S poverením majiteľa ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v centre obce Hamuliakovo na Sadovej ulici v súkromnej slepej uličke celkom so siedmimi samostatne stojacimi rodinnými domami.

Rodinný dom má úžitkovú plochu 206m2 ( plus extra veľký úložný priestor v podkroví domu) so zastavanou plochou 132m2 a stojí na pozemku s rozlohou 663m2. Stavba bola kolaudovaná v roku 2007, je postavená z tehál a je pripojená na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia), vŕtaná studňa pre automatickú závlahu. V roku 2021 bol vymenený nový plynový kondenzačný kotol pre kombinované kúrenie - na prízemí je podlahové kúrenie, poschodie je vybavené radiátormi.

rodinný dom má 2 podlažia:

1 podlažie:

- vstupná hala so zádverím a vstupom do garáže,
- garáž o veľkosti 17m2
- kúpeľňa s priestorom pre práčku a kotol so zásobníkom vody
- samostatné WC s umývadlom
- veľká obývacia miestnosť spojená s jedálenskou časťou a
kuchyňou celkom má priestor cca 57m2,
- schodisko na prvé podlažie (pod schodiskom je špajza)

2 podlažie:

- chodba so vstupmi do všetkých 4 izieb
- kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, sprchovým kútom,
dvoj-umývadlom, miestnosť o rozlohe cca 13m2
- samostatné WC
- 4 priestranné izby, z čoho tri izby majú prístup na
balkóny
- samostatná miestnosť pre šatník o rozlohe cca 5,6m2

Pozemok je priestranný s dvoma prístupovými bránami pre auto, okrasná zeleň a trávnik s automatickou závlahou.

Hamuliakovo má dobré napojenie na rýchlostnú cestu R7, v rámci lokality je veľa možností v rámci voľnočasových aktivít - rekreácia a športové využitie - rybolov, cyklotúry - napríklad aj dunajská hrádza, vodné športy, Xbionic - kone, hokejový štadión Hamikovo priamo v obci. Zástavka autobusu je len 100m od domu.

Náš názor:

Veľký a priestranný rodinný dom cez 200m2 v úplnom centre obce a s bezproblémovou dostupnosťou dokonca aj bez auta (prímestská doprava 1min peši) je perfektným riešením pre rodiny hľadajúce priestor a zároveň maximálnu dostupnosť všetkých obecných služieb. A ako bonus k tomu krásna záhrada a hrádza cca 350m od domu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie