PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 55 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 55 m²

Hľadáte bývanie s vlastným kúrením v dobrej lokalite a s rýchlou dostupnosťou do centra? Máme pre vás zaujímavú ponuku.

RE/MAX ponúka na predaj 2 -izbový byt v zateplenej bytovej stavbe na treťom poschodí zo štyroch s výťahom v tehlovom dome. Byt sa nachádza na Českej ulici (roh s Kukučínovou) v Novom meste a pozostáva z 2 obytných miestností z ktorej obývacia izba má kuchynský kút, balkóna a pivnice. Celková plocha bytu bez pivnice je 50m2, balkón má cca 1,2m2 a pivnica cca 5m2.

Byt má vlastné kúrenie - elektrické radiátory a zásobník na teplú vodu, čo umožňuje výrazne optimalizovať prevádzkové náklady. Teplota v nehnuteľnosti je kompletne vo vašich rukách.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2014, bol dispozične zmenený, kompletne prerobený, vrátane elektroinštalácie, rozvodov vody, nové stierky, plastové okná, plávajúce podlahy, bezpečnostné dvere, nové interiérové dvere.

V byte ostáva vybavená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, sklo keramická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, vstavaná chladnička s mrazničkou.

Bytový dom je tehlový, bol zateplený, nová vstupná brána, nový výťah, spoločné priestory sa budú rekonštruovať v priebehu budúceho roku (odsúhlasené finančné prostriedky z fondu opráv)


Lokalita: širšie centrum, v blízkosti všetka občianska vybavenosť - nákupné centrum VIVO, dobrá dostupnosť na MHD.

Náš názor:

Zaujímavá ponuka v lokalite, ktorá nikdy nebude strácať na cene (skôr naopak), byt je aj vhodná investícia aj na prenájom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie