PREDANÉ - Na prenájom 2-izbový byt na Sibírskej ulici, BA- Nové Mesto

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom väčší čistý 2 izbový byt, pri Račianskom mýte, Sibírska ulica, vyhľadávaná pokojná lokalita BA – Nové Mesto. Blízkosť centra.
Popis bytu a vybavenia:- výmera bytu 56m2 - priestranná samostatná kuchyňa opticky prepojená s veľkou obývacou izbou s jedálenským sedením, spálňa s dostatkom úložného priestoru, priestranná kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, chodba. - byt je zrekonštruovaný a novo vymaľovaný - plastové okná so žalúziami, parkety/dlažba.- zariadenie bytu je zväčša úplne nové - v kuchyni varná doska, rúra, chladnička, mikrovlnka, myčka, varná kanvica. V obývačke/jedálni jedálenské rozťahovacie sedenie, pracovný stôl, rozkladacia veľká pohovka s konferenčným stolíkom, 2 komody, TV, stojatá lampa. Spálňa obsahuje dvoj posteľ s nočnými stolíkmi a lampami, šatníkovú vstavanú skriňu a samostatnú šatníkovú skriňu, veľký pracovný stôl s lampou, stoličkou a zásuvkovým kontajnerom, komodu, relaxačné kreslo. V predsieni vešiaková stena a v kúpeľni práčka so skrinkou.- byt je presvetlený, orientovaný nočnou časťou na východ a dennou na západ, nachádza sa na vyvýšenom poschodí 1np(0p), v tehlovom dome s výťahom. Pod bytom sú kobky.- k bytu je k dispozícii pre nájomníkov aj pivnica s regálom s možnosťou napr. uskladniť bicykel.- bezproblémové parkovanie mimo parkovacej zóny PAAS.
Dom a okolie:- zateplený dom. Vo vnútrobloku domu i v okolí množstvo zelene, ihriská/parky. Potraviny Kraj do 100m.- v blízkosti MHD, Squash centrum, obchody, Prezídium PZ, ZŠ, MŠ, Račianske mýto, Tesco expres, Pošta, Urban Residence polyfunkcia, OD Slimák, Poliklinika, OC Vivo, OC Centrál, Fakulty, Ministerstvá, SIS, Štadióny, Vinohrady. Blízkosť centra. V dosahu vodné plochy Kuchajda a Štrkovec.
Podmienky nájmu:- voľný ihneď.- dlhodobý prenájom (min. 1 rok)- pre 1-2osoby, len dospelí- vhodný i pre firmu- bez domácich zvierat, nefajčiari
Nájom (bez energií): 570 EUR/mesačneEnergie a správcovské: 180 EUR/mesačne - 1 osoba; 210 EUR/mesačne - 2 osoby (vrátane KTV a Internetu)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie