PREDANÉ - Štýlová chata pri jazere vhodná aj na celoročné bývanie 60 km od Bratislavy

Typ: chalupa
Okres: Senica
Obec: Sekule
Plocha: 80 m²
Plocha pozemku: 475 m²

Popis
Dvojpodlažná chata s vlastným pozemkom, nachádzajúca sa v obci Sekule, len pár metrov od jazera na predaj, exkluzívne, len u nás. Táto chata je vhodná aj na celoročné využitie Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, priestorovo veľkorysá obývačka s krbom, kuchyňa a výstup na priestrannú zastrešenú terasu. Na poschodí sú dve obytné izby, v súčasnosti využívané ako spálne. Celá chata je podpivničená, so vstupom z interiéru a aj exteriéru. V pivnici sa nachádza kotolňa a ďalšie miestnosti, vhodné ako úložné, prípadne aj obytné. Na peknom veľkom pozemku, pravidelného obdĺžnikového tvaru je zastrešená terasa a plechová šopa, ktorá poskytuje viac možností na jej využitie. Parkovacie miesto je na vlastnom pozemku.
Chata sa nachádza v peknej turistickej oblasti s jazerom, vhodnej na rybolov, turistiku a cykloturistiku. V blízkosti sa nachádzajú obchody a reštaurácie, zdravotné stredisko, lekáreň, ZŠ, MŠ, športový areál aj s tenisovými kurtmi, železničná stanica atď. Pôsobia tu rôzne kultúrne a športové spolky a organizácie, ktoré v priebehu roka organizujú zaujímavé podujatia.

Obec Sekule je vzdialená 1O km od diaľničného privádzača Kúty 10 km, okresné mesto Senica sa nachádza 30 km, Malacky 20 km, Bratislava 60 km, rieka Morava a zároveň aj hraničný prechod do Rakúska Moravský Sv. Ján - Hohenau len 6 km.

https://mosrzsekulejany.sk/

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie