PREDANÉ - Na predaj 5 izbový, poschodový, podpivničený rodinný dom, s garáži v Hlohovci, časť Nová Štvrť

Typ: päťizbový byt
Okres: Hlohovec
Obec: Hlohovec
Plocha: 160 m²

Dobrý deň, ponúkame Vám na predaj 5 izbový, poschodový, podpivničený rodinný dom v Hlohovci, časť Nová Štvrť. Dom kolaudovaný 1977, je postavený z pálenej tehly a kvádra, má 2 nadzemné podlažia a vyvýšenú pivnicu. V suteréne domu sa nachádza garáž, 3 miestnosti a letná kuchyňa, pivnica má aj samostatný vchod. Dom je postavený na pozemku s výmerou 411 m2, napojený na všetky IS: mestská voda, elektrina, plyn aj kanalizácia. Kúrenie a ohrev vody plynový, cca ročný bojler. Dispozícia: Prvé podlažie je vstup do chodby, špajza, väčšia kúpeľňa, kuchyňa, veľká obývačka(dá sa rozdeliť na 2 bežné miestnosti) a menšia izba. Na poschodí sú 3 miestnosti, väčšie "átrium", veľká kúpeľňa, terasa a balkón. V jednej z miestností na poschodí sú pred pripravené prípojky na vodu, odpad a plyn čiže je možnosť vytvoriť 2 samostatné bytové jednotky. Na dvore sa nachádza ešte vínna pivnica, okrasná a záhradná výsadba.

CENA: 169 500 €
V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane kompletného právneho servisu .
Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na tel. č. 0911 133 357 alebo prostredníctvom emailu jurkemikova-ZVNC-dobrereality.sk

S pozdravom
Katarína Jurkemíková

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie