PREDANÉ - Na prenájom 2-garsónka na Blagoevovej ulici v Petržalke

Typ: garsónka
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom po úplnej rekonštrukcii novo zariadenú 2-garsónku s dvoma lodžiami a klimatizáciou v lokalite Bratislava-Petržalka na Blagoevovej ulici v blízkosti petržalskej hrádze (cyklotrasy), Sadu J. Kráľa.
Výborná dostupnosť do centra za pár minút autom aj pešo. Ideálna lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je tiež nákupné centrum Aupark, Ekonomická univerzita, Tesco Express, Lidl.
Slnečný byt je kompletne zariadený (viď foto) - celková plocha 39m2 + 2x10m2 lodžie, nachádza sa na 11/12 poschodí. Byt je presvetlený a má skvelé dispozičné rozloženie, ktoré pozostáva z chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou, samostatnej nepriechodnej izby (spálne), kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, 2x priestranná lodžia, z ktorých jedna je vybavená tieniacim skeletom. Vhodný pre 1-2 osoby, bez detí.
Dispozícia bytu: spálňa-veľká manželská posteľ s úložným priestorom, nočné stolíky, komoda, písací stolík so stoličkou, LED osvetlenie, dizajnový radiátorVstupná chodba: šatníková skriňaKúpeľňa: sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, komoda + toaletaKuchyňa: moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, práčka, indukčná doska, elektrická rúra na pečenie s digestorom, voľna stojaca chladnička s mrazničkou, nový riad, hrnce, LED osvetlenieObývačka: rozťahovacia sedačka s úložným priestorom, konferenčný stolík, TV komoda, TV, dizajnový radiátor
PLATBY: Cena: 720 EUR/mesiac (vrátane 150 EUR energie + vysokorýchlostný optický internet), dohoda možná. Byt je voľný, s možnosťou nasťahovať sa okamžite.
Pri druhej osobe sa cena navyšuje o 30 EUR.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie