PREDANÉ - Na predaj 4i byt, 82 m², Centrum I, Dubnica nad Váhom

RADO Reality ponúka na predaj slnečný 4i byt o rozlohe 82 m² v Dubnici nad Váhom, vo vyhľadávanej lokalite Centrum I. Byt sa nachádza na 4. poschodí 5 poschodovej panelákovej bytovky s výťahom. Bytový dom prešiel kompletnou renováciou vnútorných priestorov, v rámci, ktorej boli vymenené plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, zvončeky, schránky, zaizolovaná strecha, vymenené rozvody, vrátane stupačiek.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa nové elektrické rozvody, nové okná, murované jadro, v kuchyni a v chodbe je dlažba, v izbách je plávajúca podlaha. Kuchynská linka bola menená v roku 2019 a predáva so vstavanými spotrebičmi, vrátane umývačky riadu. K bytu prislúchajú 2 balkóny, 2 murované pivnice, veľká murovaná špajza.
Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Z veľkej vstupnej haly sa vchádza do spálne, obývačky, detskej izby, kuchyne a samostatného WC. Z kuchyne je vstup do druhej detskej izby, samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom a do špajze. Disponuje 2 balkónmi – jeden z obývačky a druhý z kuchyne, z ktorého je výhľad na prírodu.
Výhodou bytu je nepriechodnosť izieb, má výbornú orientáciu a tým je slnečný v priebehu celého dňa.
V okolí bytu je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchody, detské ihriská. Je tu veľa zelene, kľudná prostredie a parkovisko, kde je bezplatné a bezproblémové parkovanie. Majitelia vlastnia 150 m od bytu garáž, ktorú je možné si prenajať.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie